XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Какво правите против волята си?

2 posters

Go down

Какво правите против волята си?

Какво правите против волята си? Vote_lcap0%Какво правите против волята си? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Какво правите против волята си? Vote_lcap0%Какво правите против волята си? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Какво правите против волята си? Vote_lcap67%Какво правите против волята си? Vote_rcap 67% 
[ 2 ]
[ 0 ]
Какво правите против волята си? Vote_lcap33%Какво правите против волята си? Vote_rcap 33% 
[ 1 ]

Общо гласове : 3

Какво правите против волята си? Empty Какво правите против волята си?

Писане by Jasmin Пон 08 Авг 2011, 21:24

За какво се насилвате сами? Какво правите, което не ви се прави, но смятате, че "така трябва", че така се налага? А трябва ли наистина? И кое е компромис? До къде може да се простре той?
За какво се насилвате ежедневно - да се храните, къпете, обличате, решете по определен начин, да си изкарвате хляба, да четете, да правите секс или да разхождате кучето?
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Какво правите против волята си? Pollba1016 / 10016 / 100Какво правите против волята си? Pollba11

Върнете се в началото Go down

Какво правите против волята си? Empty Re: Какво правите против волята си?

Писане by Ray Пон 08 Авг 2011, 21:58

Сладка тема.  Какво правите против волята си? 1279197620
Съобразявам се с близките си (семейството ми), спестявам им това, което ще ги нарани, казвам им неща, но не всички, неща , които ще им харесат. Е, не винаги, но предпочитам прекалено много тези хора, на които държа да са спокойни и добре, за да им казвам понякога през какви помий минавам. Не знам дали е правилно или не, но смятам, че за тях е по-добре, отколкото да се притесняват излишно за неща, които зависят лично и само от мен.
Точно днес говорих на тази тема с майка ми и й обясних, че не мога да съм друга, заради ред причини. Не знам дали е полезно или вредно да спестяваш на близките си, но знам, че когато го правя, поне някой се чувства спокоен и смятам това за правилното решение.

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 17:09; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Какво правите против волята си? Pollba1021 / 10021 / 100Какво правите против волята си? Pollba11

Писане by Jasmin Пон 08 Авг 2011, 22:56

И аз съм като теб Сатори, когато става въпрос за родителите ми. Много неща им спестявам, въпреки, че ми се ще да споделя с тях...
Иначе "се налага" да правя доста неща против волята си.
Често не ми се ходи на работа.
Тия дни пък трябва да чета за изпит по "Западноевропейска литература" книги като "Клетниците", "Хамлет", "Федра" (Жан Расин), "Сид" (Пиер Корней) и много други, които не ми се четат. Какво правите против волята си? 476165

Често ми се случва да общувам и да се държа добре с хора, които изключително много ме дразнят, само защото да речем от тях ми зависи работата или пък са ми един вид роднини... Какво правите против волята си? 102864
И така... справям се по някакъв начин. Да не говорим, че компромисите присъстват почти редовно в ежедневието ми. Живот. Какво правите против волята си? 3392635135

Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Какво правите против волята си? Pollba1016 / 10016 / 100Какво правите против волята си? Pollba11

Писане by Ray Пон 08 Авг 2011, 23:33

С изключение на това, че "Клетниците" ги четох в училище, а Хамлет го гледах случйно на пиеса преди класното ми, което се падна на Хамлет, те разбирам напълно и да-гадно е да спестяваш на хората, които обичаш личните ти неща, които те тровят, но все пак мисля, че... има защо :)
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Какво правите против волята си? Pollba1021 / 10021 / 100Какво правите против волята си? Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите