XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

+5
Valar
Anichka
Dessie
Black_rose
Deo
9 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Empty Re: Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

Писане by Deo Пон 06 Окт 2008, 23:25

Хаха, стига флиртувахте с човека със знака да не ви фрасне по кратуните deowashere
Каква водка - зелена ябълка, розова диня, син пъпеж? Готова ли си за довечера?
happy blond
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1033 / 10033 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Върнете се в началото Go down

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Empty Re: Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

Писане by Anichka Пон 06 Окт 2008, 23:33

deowashere o0o0 Deo ще се бием,а ? хахахахах мии обикновена водка беше без никакви такива специални вкусове.Нещо оферта за довечера ли ми пускаш ?nanana
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1013 / 10013 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Deo Пон 06 Окт 2008, 23:47

Щях, но щом се касае за обикновени безвкусни вкусове :neah: като че ли ще се въздържа и мисля да си остана да си ближа бейлиса и сокчето мултивитамин nanana
Останалите пияндета какво се спотайват и не споделят
yes
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1033 / 10033 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Anichka Вто 07 Окт 2008, 00:12

о0о0 Део не ме дразни,че ей сега идвам да ти открадна бейлиса ,но сокчето можеш да си го задръжишyes
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1013 / 10013 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Dessie Съб 11 Окт 2008, 22:43

Аз снощи пих водка. Днес по емпиричен път реших да установя колко съм изпила приблизително, защото не си броях чашите. Оказва се около 400g в неочаквано банална комбинация с портокалв сок, кола и Red bull. Водката беше червена Sobieski, която игриво се преля в Absolut накрая, не се напих до безобразие и днес съм в добра форма...Pour some sugar on that!! number one
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba102 / 1002 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Deo Нед 12 Окт 2008, 01:56

Dessie написа:Аз снощи пих водка. Днес по емпиричен път реших да установя колко съм изпила приблизително, защото не си броях чашите. Оказва се около 400g в неочаквано банална комбинация с портокалв сок, кола и Red bull. Водката беше червена Sobieski, която игриво се преля в Absolut накрая, не се напих до безобразие и днес съм в добра форма...Pour some sugar on that!! number one

good_posting Sounds as a pretty good night... 🛀 Възможно ли е да се подкрепи и със снимков материал? yes Аз днес успях да устоя на изкушението и отклоних примамливо ракиено офериране yeah man
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Dessie Нед 12 Окт 2008, 18:24

Като се има предвид количеството на алкохола, смятай колко скучно ми е било. Дори и да се добера до снимките и те ще са BORING...и като каза RAKIA:) сега идва сезона на греяната ракия с мед и разните му там процедури, с които не съм запозната, защото не употебявам. За съжаление термина "ракия +салата" го свързвам с правене на салата за някой друг, не знам , може би е от пола. happy blond
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba102 / 1002 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Deo Нед 12 Окт 2008, 18:43

BORING, но ще са пиянскиии biggrinn А те винаги са весели lol!
Колкото до ракията... и аз така и не успях да я възприема като предпочитано питие. Греяна, подпалена, медена, с пудра захар, с яйца на очи, сметана... Дали е от пола? По-скоро е до вкусовите рецептори. Но казват, че рецептата ракийка + шоБска салатка е безупречен и безпогрешен начин винаги да впечатлиш една жена. Поне така твърдят учените... българските учени... :told you: Вероятно има и по-забавен казус - мъжът да не пие ракия, а жена му да се налива, компенсирайки и за двамата. После може да последва култувото "Май са ма, миришеш на бъчва". Обратният случай също е валиден. Как да не умре романтиката в модерното ни житие и битие? Така достигнахме до логичния извод, че ракията - това е масов убиец на любовните ценности и съответно от тук предизвиква демографски срив и отрицателен прираст naaa
Пийте с мярка и внимателно със смеските, да не стане бум и да изгърми някой madd Или по-добре я се наливайте кой колкото има и след това да обменим опит, винаги е полезно -> "преди & след"
pearl
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Нед 12 Окт 2008, 19:36

аз пък пия ракия,също така съм пробвала греяна ракия. Греяната ракия е много добро лекарство за кашлица ,ама иначе не ми е от любимите,предпочитам чиста ракия,обаче в умерени количества.Не смятам,че една жена може да се впечатли с ракия и салата,губи ми се всякаква романтика в тази картинка,по скоро с вино и някаква вкусна вечеря. thumb_up
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by Dessie Нед 12 Окт 2008, 22:00

Пиянските снимки не са весели, защото в единия случай хората знаят, че ги снимат (което е нагласено), а в другия не знаят, че ги снимат и също така не знаят на кой свят са (което е жалко). Аз лично имам два вида снимки - пиянски и архитектурни...това май не говори много добре за мен. headbang
И аз мисля, че ракията е най-неромантичното питие.
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Нед 12 Окт 2008, 22:16

Dessie, мятай ги в хумор ;) Има тема Лични смешки :) А иначе за ракията - трябва смирено да уважим онова, що говорят умните специалисти Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Lol Вероятно ароматът на бъчва съдържа повече феромони... знам ли Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Tear
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Пет 17 Окт 2008, 22:55

Като стана дума за пиянски снимки ще споделя една с вас.Моля да се вземе предвид,че това е от рождения ми ден.

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Dsc08110
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Съб 18 Окт 2008, 00:20

Ani, на тази снимка изглеждаш съвсем прилично, едва едва се прокрадва миниатюрна нотка алкохолно опиянение biggrinn На колко градуса си? Очаквах нещо по-фрапантно deowashere
Dessie, какво стана със снимките, още ги чакаме headbang
Наздраве на всички - бейлис с лед carazyy
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Съб 18 Окт 2008, 00:39

хеххее Део,това направо си беше комплимент ,имайки впредвид "скромното" количество wisky,koето бях изпила,ама все пак веднъж ставам на 20 не е ли така nanana

А ти Део,само ме дразниш с този бейлис ,почерпи ме най-накрая де wtf what did I do
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by GANKA Вто 21 Окт 2008, 12:50

Пия алкохол ... Преди пиех всичко нямах претенции опитвала съм много различни напитки коктейли и всякакви бъркочи ... Сега немога да пия каквото ми скимне след 2 слаби (слава Богу) алкохолни натравяния ... Моят съвет е да не се смесват различни видове алкохол особенно сладките защото на другия ден 100% ще имате главоболие ... Най-често сега ми се случва да наблягам на червеното вино (каберне совиньон) много е приятно за пиене (полезно за организма в малки количества) и ми доставя удоволствие ...
Купувай те си вино което не струва по малко от 5-6 лева мога да ви препоръчам едно което пих скоро : Domaine Boyar - Cabernet Sauvignon - Grande Reserve 1999 ; цена около 12 лева зависи от къде си го купуваш разбирасе :) От пиенето на водка ,узо и джин съм разбрала едно за себе си ,че няма вече да ги пия освен в крайни случеи ... Защото трябва да се наслаждаваш на аромата и вкуса на питието си !
GANKA
GANKA
Същински Паисий
Същински Паисий

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba101 / 1001 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Deo Нед 26 Окт 2008, 19:27

И аз съм особен ценител на червената напитка good_posting
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Black_rose Пон 27 Окт 2008, 12:54

Класификация на водка в стил IT:

0.1 л — demo.
0.25 л — trial version.
0.5 л — personal edition.
0.7 л — professional edition.
1.0 л — network edition.
1.75 л — enterprise.
3 л — for small business.
5 л — corporate edition.
Бутилка ракия — home edition.
«за отскок» — Service pack.
Зелева чорба сутринта — Recovery tool.
Мезе — plugins.
Бира — patch.
coca-cola, fanta, 7-UP — trojan viruses
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba104 / 1004 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Jasmin Чет 13 Окт 2011, 17:33

По принцип не пия. Някакси не ми се отразява добре...
Но на последния си рожден ден бях решила да си се напия - и то предварително - през деня. И тъй-като не пия, не знам какво ми понася и си взех някакъв ликьор. Трагедия... Изпих има няма 100 гр. И като се раззвънях по телефона да си кажа на всеки какво всъщност мисля... не можаха да ми затворят устата... и си ми беше все тая за всичко... много готино, но за малко.
Като започна да ми прилошава по едно време и да ми се вие свят... щях да пукна Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 295788 И вече не мисля да пия - не и сама Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 793915934
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1016 / 10016 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by savina193 Чет 13 Окт 2011, 18:37

Да, много по-приятно е в компания, и не с цел напиване... Може би не си уцелила подходящото питие за теб, Jasmin. Пробвай с вино или коктейли.
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1011 / 10011 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Jasmin Чет 13 Окт 2011, 20:26

savina193 написа:Да, много по-приятно е в компания, и не с цел напиване... Може би не си уцелила подходящото питие за теб, Jasmin. Пробвай с вино или коктейли.

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 25718 Мхм, мисля така да направя следващия път.
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1016 / 10016 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by savina193 Пет 14 Окт 2011, 02:25

аз бих могла да ти правя компанияХей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 3392635135
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba1011 / 10011 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 Pollba11

Писане by Deo Пет 14 Окт 2011, 09:38

Събраха се битовите алкохолици :asslaugh:
P.S/ Не забравяйте и мен да поканите, ей idiotlaugh
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Пет 14 Окт 2011, 10:02

И аз бих искала да се присъединя към вашата компания. tongue
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by Jasmin Пет 14 Окт 2011, 10:09

Ставаме все повече Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 3565871006 Не знам това дали е добре като за битови алкохолици Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 934754 И така - кой ще донесе пиенето, като по-компетентен?
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Female
Общ рейтинг :

Писане by savina193 Пет 14 Окт 2011, 12:24

страхотна компания се заформи... остава да определим и място за битовия купон Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. - Page 2 371529851
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите