XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

+5
Valar
Anichka
Dessie
Black_rose
Deo
9 posters

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Empty Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

Писане by Deo Нед 28 Сеп 2008, 05:17

"По пътя си към Земята Малкият принц попада на планетата на пияницата и го пита защо пие. А той отговаря:
- Пия, за да забравя.
- Какво да забравиш? - пита отново Малкият принц.
- Мъката.
- Коя мъка?
- От това, че пия. "

Какво ще кажеш ти, Гост, за алкохолното опиянение? Любима напитка? Не можеш да започнеш деня без да напълниш резервоара, а? Или пък се любуваш на екзотични коктейли? (аз да headbang )
Изобщо... да засегнем темата за битовия и не съсвем битовия алкохолизъм и изобщо всичко свързано "огнената вода".
Аз, персонално, карегорично съм за всевъзможните импровизации с най-различни коктейлски истории и екзотични бъркочи, смески, черешки, мартининце и т.н. cheers
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba1033 / 10033 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Върнете се в началото Go down

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Empty Re: Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

Писане by Black_rose Нед 28 Сеп 2008, 12:15

Ако въобще пия са разни бърканици и всевъзможни смеси, понякога с опасност от избухване поради несъвместимост на инградиентите. Обиновено това са мента с лимонада или спрайт (лятото); мартини с черешки (с повече черешки-играят ролята на салатка за аперетива nanana ); бадемов аператив с кола (без бадеми обаче - не ги обичам); бейлис и производни сладки ликьорчета; дайкири или куба либре (според насторението и с повече кола); единственото което пия като по твърд алкохолец (ако въобще го пия е за компания и го ближа цяла вечер) малка зелена собиески с кола - в една чаша смесено, другата ми комбинация вече трудно се намира поради липсата на натуралния сок - водка абсолют ванилия и натурален сок ванилия (когато го няма може и със сок кактус...мммммм) headbang
Но в крайна сметка да живее Чая и минералната вода (докато я има) lol! madd :hilarious:
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba104 / 1004 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Empty Re: Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему..

Писане by Dessie Нед 28 Сеп 2008, 15:22

Тука има нещо съмнително персонално към мене, г-н Админ. Много добра тема... good_posting Мислех аз да я пускам, но ти и без това имаш правата над другите, така , че все тая. Black Rose, това е невероятно - водка абсолют и сок от ванилия, честно, сега е 3 следобяд и ми се допи такова! Не съм го пробвала, звучи сякаш не го има нявсякъде, аз обикновено водката я пия с кола лайт (това нещо като да отидеш в макдоналдс и да си поръчаш гигантското меню и "кола лайт"biggrinn). Хубаво е да се пие "ароматизирана" водка, защото поне знаеш, че си е от съответната марка и не си я бъркаш с водката на другитеbiggrinn)))))))))))) разбирай ако си в дискотека и сервитьорката не е глуха, сляпа и тъпа едновременно. Аз съм ЗА коктейлите, ЗА бъркочите, ЗА алкохола по принцип (когато и колкото си иска всеки), така, че темата за мене е изчерпана. headbang
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba102 / 1002 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Писане by Deo Нед 28 Сеп 2008, 15:44

Относно алкохола.. Някак не изпитвам привличане към традиционни "изпитания рецепти" от сорта на ракия и мастичка. Обичам да експериментирам. От друга страна да пиеш системно не е разрешение на проблем, а само моментно размиване на времевите и пространствени представи. Но след това всичко се връща като бумеранг и те фрасва във вече започналата да поизтрезнява пиянска физиономия. А да решаваш нещо на главобол си е.. изпитание biggrinn Е, няма как - трябва да се има едно на ум и да се подбира, идеята е да ти е приятно и весело, drink for fun & настроение, а не да се стига до фрапиращи ситуации Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Retard Е, нищо не вреди да се пробваш един - два пъти, за да разбереш какво е. Има и такива моменти, само да не стават грозен навик. Всичко прекалено е...прекалено.. и вредно Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Redface Moже би с малки изключения madd

P.S/ Ласкателство? Да не целиш да се издигаш в йерархията? Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Unibrow Пускай, пускай - без свян, срам, притеснения и съвест lol! А правата - никой не знае за тях Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Eusa_shifty Пък и нали е социализъм, всички сме равни headbang
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba1033 / 10033 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Писане by Black_rose Нед 28 Сеп 2008, 17:49

Dessie написа:Тука има нещо съмнително персонално към мене, г-н Админ.
нЕма нищо персонално lol! Админа се гъбарка с нас headbang
Deo написа:
Какво ще кажеш ти, Гост, за алкохолното опиянение?

Всеки си вижда неговия юзър и съответно все едно е обръщание към него......хитрец, хитрец е тоз Админ :hilarious:
Иначе относно специфичните водки с цвят и мирис....точно затова избирам такива, че като псевдо пияч да не ме мЕткат с някви ментета :hilarious:
Веднъж така връщах една зелена Собиески-тя жълтее като ракия, а те ми дават бистра като водица......викам аре вземете си водката флирт ли е ква е, и ми дайте оригинала madd
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba104 / 1004 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Писане by Deo Нед 28 Сеп 2008, 18:08

Хаха, ако не ти бях казал, издайничкаbiggrinn Така е в алкохолно опиянение админа решил да направи малко програмни промени, които позволиха изпълнението на дадения код. Викам му - по-лично, а? Той се смееbiggrinn Само за заинтересните мембъри да отбележим, че е недопустимо оставянето на итервал между { и USERNAME. Иначе всеки може да го ползва като обръщение към другите good_posting Включително и ти, Гост nanana Явно все пак има трезви наоколо и не всички сядат с бирата пред кашона deowashere
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Dessie Нед 28 Сеп 2008, 18:11

АХА, много яко wink deowashere Но аз и темата пак си я приемам персонално, защото мисля че оригинала е мой, а пък и ми допада lol! . Мерси че ме светна, аз си мислех , че съм специална :hilarious: .
МРАЗИМ водка Флирт!!!!!
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba102 / 1002 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Писане by Black_rose Нед 28 Сеп 2008, 18:13

Мда, не всички - аз съм седнала с литър и половина вода розов девин и сок-ягода и банан на Fresh headbang
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Нед 28 Сеп 2008, 18:21

Dessie написа:АХА, много яко wink deowashere Но аз и темата пак си я приемам персонално, защото мисля че оригинала е мой, а пък и ми допада lol! . Мерси че ме светна, аз си мислех , че съм специална :hilarious: .
МРАЗИМ водка Флирт!!!!!
Грешка, оригиналната идея за темата е на алкохоличката Petya_. R.I.P., не правете като нея, пийте с мярка! pearl
Black_rose написа:МДа, не всички - аз съм седнала с литър и половина вода розов девин и сок-ягода и банан на Fresh headbang
В кой клуб на самотните алкохолици членуваш? Изглежда ви гощават добре good_posting
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Black_rose Нед 28 Сеп 2008, 18:29

Гощават ни, и още как.
Очакава ме още литър Манго и литър Зелен портокал с лимон ... мммммм
Клуба се казва:
"Ако искаш да си пиян до смърт
ела и пий при чичо Бърд"
:hilarious:
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Нед 28 Сеп 2008, 18:53

снимков материал нямаш ли lol!
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Black_rose Нед 28 Сеп 2008, 19:57

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. T632661004003593750

Има, има - фотос на неизвестни извършители, посегнали върху невинните души на две бири. В интерес на тяхната сигурност (на бирите) ще запазим имената им (на бирите) в тайна lol! headbang Всяка прилика с действителни лица или събития е напълно случайна :hilarious:
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Female
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Пон 29 Сеп 2008, 02:14

Мисля че е крайно време и аз да се включа тука.Ами и аз пия в днешно време всички пият поне по малко.Предимно залагам на коктейлите,по рядко бира ,защото нося повече на твърд алкохол :)
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba1013 / 10013 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Empty алкохол с мярка!!

Писане by Гост Пон 29 Сеп 2008, 02:35

според мен всяко нещо трябва да е в умерени количества..иначе да живее мартинито!!! happy yes
Anonymous
Гост
Гост

Писане by Anichka Пон 29 Сеп 2008, 02:42

o0o0 мартини ли душа yes имам много хубави спомени от последния път като ходихме на диско,ама няма да ги правим обществено достояние само за нас си остават happy
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba1013 / 10013 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Писане by Гост Пон 29 Сеп 2008, 02:47

Anichka написа:o0o0 мартини ли душа yes имам много хубави спомени от последния път като ходихме на диско,ама няма да ги правим обществено достояние само за нас си остават happy

хммм дам определено беше много забавно трябва да го повторим Аничка!!!!!
Anonymous
Гост
Гост

Писане by Dessie Пон 29 Сеп 2008, 18:09

in4eto написа:
Anichka написа:o0o0 мартини ли душа yes имам много хубави спомени от последния път като ходихме на диско,ама няма да ги правим обществено достояние само за нас си остават happy

Или ги направете обществено достояние, или си направете topic, в който можете да си говорите закодирано, или най-добре говорете по темата. :thanks:
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Female
Общ рейтинг :

Писане by Гост Вто 30 Сеп 2008, 00:14

Dessie написа:
in4eto написа:

Или ги направете обществено достояние, или си направете topic, в който можете да си говорите закодирано, или най-добре говорете по темата. :thanks:

O, ами тази тема е доста деликатна, защото всеки приема употребата на алкохол по различен начин-за едни той е средство за придобиване на по-добро настроение,други следват принципа:всеки от моята компания пие ще ме помислят за загубеняк ако и аз не пия и резултата в повечето случай е жалък и кофти главоболие :thanks:
Anonymous
Гост
Гост

Писане by Valar Вто 30 Сеп 2008, 01:50

ami az tuka sum sus ikona na animacionen geroi i ne poznavam nikogo.
Valar
Valar
Неактивен слаб писар

Зодия : Capricorn
Male
Общ рейтинг :
Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba100 / 1000 / 100Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pollba11

Писане by Deo Пет 03 Окт 2008, 16:18

Valar написа:ami az tuka sum sus ikona na animacionen geroi i ne poznavam nikogo.
Подпийнал си си май ми се струва Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Retard Поне кажи какво Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Laughing4
А Anichka и In4eto, няма ли да ни просветлите най-накрая за какво иде реч?
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Dessie Пет 03 Окт 2008, 23:41

След като всички си казахме, че сме въздържатели, може да споделим, ако сме пробвали, нещо интересно за пиене или да се оплачем "на следващия ден".
Dessie
Dessie
Вещ философ
Вещ философ

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Нед 05 Окт 2008, 20:25

Добра и креативна насока на разговора good_posting Снощи си направих миш-маш с бадемов аператив, кола и 1/5 сок касис Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Pottytrain5 Получи се неочаквано добра комбинация - допадна ми, както се казва. Най-интересното е ароматът. А ти, Гост, какво пи? Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Balk_15
И.. мене уважаваш ли мЪ? Хей ти, да ти, пиеш ли? Алкохол и производните нему.. Laughing4
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Нед 05 Окт 2008, 22:51

Аз снощи пих водка с доматен сок nanana thumb_up
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Пон 06 Окт 2008, 01:12

каква водка?
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Anichka Пон 06 Окт 2008, 22:53

Амиии българска водка Flirt,не бих казала,че ми е от любимите ама такава имах в наличнист thumb_up Ех ,че хубава емотиконка deowashere
Anichka
Anichka
Почетен мембър
Почетен мембър

Female
Общ рейтинг :

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите