XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Как постъпвате след раздялата?

3 posters

Go down

Как постъпвате след раздялата?

Как постъпвате след раздялата? Vote_lcap100%Как постъпвате след раздялата? Vote_rcap 100% 
[ 3 ]
Как постъпвате след раздялата? Vote_lcap0%Как постъпвате след раздялата? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Как постъпвате след раздялата? Vote_lcap0%Как постъпвате след раздялата? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Общо гласове : 3

Как постъпвате след раздялата? Empty Как постъпвате след раздялата?

Писане by Jasmin Сря 10 Авг 2011, 22:29

Как ще постъпите, ако голямата ви любов ви напусне (или вие нея)?

Какво се случва, когато се разделите с човек, когото много обичате? Страдате... Изпадате в депресия... Или пък просмисляте връзката и се оказва, че голямата любов, може би не е била чак толкова голяма.

Ще започнете ли да търсите човек, различен от този, когото сте обичали до сега, или ще се стремите все към същия модел?

Може би ще престанете да мислите за любов и ще се отдадете на краткотрайни, многобройни връзки, за да докажете, колко сте харесвани от други хора?

А може би ще направите всичко, за да си върнете любовта отново?
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Как постъпвате след раздялата? Pollba1016 / 10016 / 100Как постъпвате след раздялата? Pollba11

Върнете се в началото Go down

Как постъпвате след раздялата? Empty Re: Как постъпвате след раздялата?

Писане by Deo Пет 12 Авг 2011, 10:41

Сядаш и драскаш на един лист една вертикална черта. Отляво пишеш +, отдясно -. Най-долу драскаш една хоризонтална пресечна на вертикалната и под нея сумираш.
Ако + > - Как постъпвате след раздялата? 4111112379 си струва тази любов и ще преобърнеш и света, за да си я върнеш. Ако обратното е валидно
Как постъпвате след раздялата? 4111112379 продължаваш напред да търсиш или да бъдеш намерен/а, защото това просто не е Любовта, а препятствие/дупка/свлачище по пътя Как постъпвате след раздялата? 464751818 В този ред на мисли отговорите по анкетата са доста лимитирани Как постъпвате след раздялата? 3392635135
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Как постъпвате след раздялата? Pollba1033 / 10033 / 100Как постъпвате след раздялата? Pollba11

Писане by Ray Съб 13 Авг 2011, 20:05

Преди: Какво ми има? Сега: Какво му има?  Как постъпвате след раздялата? 2301204335
В действителност, всяко събиране и раздяла са ми доста "философски", случило се, имало да стане, ако има причина-ок, ако няма-пак ок. Одобрявам мнението на Део, но принципно съм против връщането към минали връзки (изключения има, но са много много редки), както и приятелството с бивши, въпреки, че имам приятел, който си запазва приятелствата, а и цялата му компания и понякога им е полезно.  Как постъпвате след раздялата? 3392635135От човек до човек е.

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 17:09; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Как постъпвате след раздялата? Pollba1021 / 10021 / 100Как постъпвате след раздялата? Pollba11

Писане by Jasmin Съб 13 Авг 2011, 23:09

Трудно нещо са т'ва разделите. Аз лично много се привързвам към съответния човек. Как ги преживявам ли? Ами, в началото предпочитам да съм сама, за да преосмисля трезво нещата... Лошото е, че забравям лошите моменти със съответния човек и си спомням само хубавите - това прави раздялата още по непоносима. В началото правя всичко по силите си за да си върна човека. Все пак не искам да съжалявам за това, че не съм се опитала да оправя нещата. Но... минава време и ако не става - значи не става. Може би несъзнателно се стремя към "същия модел".
Няма незаменими хора, но има "трудно забравими". Но все пак животът продължава, както се казва. Започвам да се стремя към ново начало, с нови надежди. Как постъпвате след раздялата? 3392635135
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Как постъпвате след раздялата? Pollba1016 / 10016 / 100Как постъпвате след раздялата? Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите