XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Вярвате ли в чудеса?

3 posters

Go down

Вярвате ли в чудеса? Empty Вярвате ли в чудеса?

Писане by Mastique Чет 24 Апр 2008, 12:39

Няма да питам никой дали му се случват неприятни и лоши неща... Тях ги виждаме всеки ден. Но мислите ли, че се случват чудеса? Колко хора все още си казват всяко зло за добро? Аз го правя и да ви кажа все повече се случва... Забелязала съм, че колкото по-негативно гледам на нещата или си мисля, че нещо ще се обърка то неминуемо става точно така. Ами преди 4-5 месеца смених тактиката, няма повече да ми се случва нищо лошо това е! Ако пък стане нали знаете 100% ще стане нещо хубаво след това... ще се изненадате, но мисля, че действа. Ако стана сутрин и заразя някой с добро настроение или усмивки ви гарантирам, че този някой няма да ми поднесе лоша новина dansing . И така колкото повече се убеждавам, че хубавите неща се случват и на обикновените хора толкова повече става така. good newsКакво мислите вие? Случват ли се чудеса?
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Зодия : Gemini
Female
Общ рейтинг :
Вярвате ли в чудеса? Pollba103 / 1003 / 100Вярвате ли в чудеса? Pollba11

https://xzone.1talk.net/

Върнете се в началото Go down

Вярвате ли в чудеса? Empty Re: Вярвате ли в чудеса?

Писане by Гост Чет 24 Апр 2008, 17:21

Не точно в чудеса,но в нещо подобноbiggrinn))
Обикновенно когато си мисля,че съм изпаднала във финансова криза и честно казано не знам какво да правя, става така, че получавам от някъде пари за които въобще не съм и предполагала, че имам да вземам.
Така например,преди десетина години работих към един хотел за през сезона и отдавна бях приключила с тази работа, когато на 30.12 получих премии, а бях останала с 1 лев happy
Anonymous
Гост
Гост

Вярвате ли в чудеса? Empty По-скоро не.

Писане by Deo Чет 24 Апр 2008, 17:40

Премии по време на 1 лв период си е направо едно чудесно добре дошло чудо yes
Персонално ако трябва да отговоря на този въпрос - категорично не вярвам в "чудесата", или поне не в смисъла, който повечето хора влагат в тази дума. Стой и чакай чудото да се случи?! Успех... Българите обаче са странно племе и точно такава е народопсихологията... Ако си седиш тихичко в ъгъла и изведнъж таванът падне... си е чудо?biggrinn Нее... за всичко си има причина. Отделен е въпроса дали тя ни е известна към момента на случването на т.нар. "чудо".
Човек има тази нагласа, когато не може да обясни дадено явление на момента, да го нарича "чудо", за да му придаде някаква определеност, била тя и относителна. Защото просто ни е противопоказно да живеем в неопределеност и да сме заобиколени от неща, които не разбираме (към момента на случването им). Вярвам в съществуването по-скоро на енергия. И в това ти самият, бъдейки на сцената на живота, да предизвикваш или не въпросното чудо да се случи. Има много неща, които са скрити от човешкото око, но по един или друг начин ни влияят и въздействат и ние обратно им оказваме влияние. Накратко, както посочи и авторът на темата, когато си мислиш негативно или се страхуваш нещо да не се случи, то по един или друг начин става в действителност. Винаги - според зависи колко силно си мислиш за това. Това просто си е общовалидно правило. Има и други неща, които зависят от нас в миниатюрна степен или изобщо не зависят. Но за всичко има причина, известна ни или не.

Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Вярвате ли в чудеса? Pollba1033 / 10033 / 100Вярвате ли в чудеса? Pollba11

Писане by Black_rose Чет 24 Апр 2008, 19:44

Не вярвам в чудеса ! Пък като се замисля и не разчитам на тях ! :told you:
Така наречените чудеса за мен за пресечна точка на точното място, точното време, хора, събития, условия.......всичко за което се сетите. Просто стечение на обстоятелствата.
За всяко нещо има обяснения, друг е въпроса, че често не можем да дадем логични такива и най-лесно е да обявим даденото събитие за чудо. Аз съм преди всичко реалист, понякога песимист. Не казвам, че мисля винаги най-лошото, но понякога да си прекален оптимист може да играе лоша шега. Когато някой има големи очаквания за нещо, а стане точно обратното, срива е пълен. Аз по-скоро се подготвям за негативния развой на нещата, а ако всичко се нареди положително, още по-добре shy2
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Вярвате ли в чудеса? Pollba104 / 1004 / 100Вярвате ли в чудеса? Pollba11

Писане by Mastique Чет 24 Апр 2008, 19:57

Много популярен начин да се гледа на нещата... нали хората са казали, че от високо се падало най-зле... Аз по-скоро имах малко по различна идея за "чудо" като пуснах темата. Мислите ли, че ние сами предизвикваме лошите неща да се случват, и не можем ли вместо това да предизвикваме хубавите. Всъщност надявам се приемате корекцията shy2
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Female
Общ рейтинг :

Писане by Black_rose Чет 24 Апр 2008, 20:15

Ми аз не мисля, че сами предизвикваме лошото....не знам....ако съдя по себе си, не мисля че с нещо съм предизвикала несгодите и проблемите....като дори не съм очаквала че ще ми се случат, че да мисля за тях....... smile girls Знам ли....както казва Шишо Бакшишо...."Животът е радост и тъга" victory
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Чет 24 Апр 2008, 20:19

Няма как да предизвикаш да се случи нещо хубаво при човек, който по цял ден гледа изпод вежди и си мисли само най-лошото. Дори и при добри намерения и при благоприятно "стечение на обстоятелствата" той пак ще намери нещо лошо в цялата работа или с мислите си, ще го предизвика да се случи Вярвате ли в чудеса? Lol
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Вярвате ли в чудеса? Pollba1033 / 10033 / 100Вярвате ли в чудеса? Pollba11

Писане by Black_rose Чет 24 Апр 2008, 20:23

Абе............и да мисля че никога няма да ми падне тухла на главата, това няма да попречи на някоя керемида да ме нацели примерно, ей така между другото Вярвате ли в чудеса? 934754 Както са казали хората - като ти е писано да се обесиш няма да се удавиш....или нещо такова беше.
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Female
Общ рейтинг :

Писане by Mastique Чет 24 Апр 2008, 20:25

Благодаря на Део за добавката, малко ми взе думите изпод пръстите good_posting. Ясно е, че не можем да влияем на всичко, което се случва около нас, но ако само очакваме лошото ще подминем и хубавите неща в живота или може би съм прекалена оптимистка (ако може да се каже така).

Последната промяна е направена от Danny на Чет 24 Апр 2008, 20:46; мнението е било променяно общо 1 път
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Female
Общ рейтинг :

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите