XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Хубаво или лошо е...

4 posters

Go down

Хубаво или лошо е... Empty Хубаво или лошо е...

Писане by Ray Пет 13 Май 2011, 19:53

Хубаво или лошо е нещо според Вас? (моля, най-напред отговорете на поставения въпрос и продължете темата със задаване на свой собствен въпрос на тема "хубаво или лошо е" нещо, което вие приемате някак - като същевременно споделите и становището си по своя въпрос).*

Или в мнението Ви се получава:
- отговора на зададен въпрос в темата
- собствено питане
- собствен отговор на собственото питане (Хубаво или лошо е... 1385746744) и така.

Може да се отговаря и на произволно избран вече зададен въпрос (независимо дали е пореден и дали му е отговорено вече), но само с цитат на съответния въпрос.
Започвам като задавам свой въпрос:
Хубаво или лошо е да те игнорират, вместо да ти кажат нещо/ нещо, което не искаш да чуеш?
Аз предпочитам да ми кажат каквото и да е, включително това, което не искам да чуя, отколкото да ме пуснат на вълна: говори си, не ми пречиш.

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 16:31; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Хубаво или лошо е... Pollba1021 / 10021 / 100Хубаво или лошо е... Pollba11

Върнете се в началото Go down

Хубаво или лошо е... Empty Re: Хубаво или лошо е...

Писане by savina193 Пет 13 Май 2011, 20:50

Да те игнорират е един от най-гадните начини на поведение. Аз предпочитам да ми кажат, това което им тежир може да не ми хареса особмено, да не ми е приятно, но иначе ще се тормозя повече, като се чудя каква е причината за игнорирането. А и знам, че не всички може да ме харесват, и със сигурност правя неща, които не се харесват на всички, така че няма нищо лошо човек да си каже мнението, а пък от там нататък ще си преценя как да го приема и преживея.
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Хубаво или лошо е... Pollba1011 / 10011 / 100Хубаво или лошо е... Pollba11

Писане by Ice_Princess Нед 15 Май 2011, 13:45

То никой не обича да го игнорират, макар че на мен често ми се случва да игнорирам различни хора - и да, знам, че е невъзпитано.

Смятате ли, че събирането на пари с смс-и или "от врата на врата" за болни деца е добра инициатива или лоша (измама) ?

* Идеята е да си отговаряме на зададения от нас въпрос и тогава да го оставяме за отговор и от другите Хубаво или лошо е... 3434049515 Та... какъв е твоя отговор на зададения от теб въпрос?

Последната промяна е направена от nightmist на Нед 15 Май 2011, 19:53; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : търси се отговор от задаващия :))
Ice_Princess
Ice_Princess
Неактивна
Неактивна

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Хубаво или лошо е... Pollba100 / 1000 / 100Хубаво или лошо е... Pollba11

Писане by Ray Вто 17 Май 2011, 19:49

По въпроса си спомням един случай, който беше преди почти година. Минавах до Двореца на културата и ме спря едно момче, което предлагаше картички за болно дете, срещу сума, която бих отделила. Отивах до болница, може би заради това, а може би просто така, му дадох 2 лева, а той ми каза нещо, което ми направи голямо впечатление тогава. След като ми благодари, той спомена, че аз съм първия човек, който го е направил. Тогава, това не бе толкова важно, колкото да стигна на време, но сега се сещам за случката много ясно. И помня, че и тогава си помислих, че хората вече толкова измами и шашми са измислили, че никой не вярва на подобно събиране на пари. Също, когато се събираха смс-и за Хаити, след това се оказа, че тези пари не са били за населението, а за плащане на хората, които са били там, за да помагат... и всъщност тези пари никога не са отишли там, за където е била кампанията.
По тази причина съм против. Да, имам си договор с Вселената и обикновено давам за такива неща, но смятам, че не е това варианта. За това смятам, че е лошо, едно на ръка, заради многото лъжения и това, че действително когато някой има нужда, хората смятат, че е поредната глупост и друго, че просто това не е начина някак.

Хубаво или лошо е да си абсолютно искрен винаги, абсолютно да казваш това, което мислиш?

Според мен не е, примерно не можеш да кажеш на майка си, когато те попита как си и какво става с теб цялата истина, освен ако не си някой, който наистина не е безгрешен, също не можеш да кажеш на приятелката си, че си вреди на здравето и изобщо, защото е с някой, нито можеш да заявиш на шефа ти, че те дразни ужасно, защото е твърдоглав тъпанар... и всички подобни.
(и за протокола, съм се убедила в това от личен опит, не можеш, винаги да си абсолютно искрен с някой, защото той не разбира и защото иска да чуе нещо определено като задава даден въпрос)

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 16:31; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Хубаво или лошо е... Pollba1021 / 10021 / 100Хубаво или лошо е... Pollba11

Писане by Jasmin Съб 02 Юли 2011, 18:10

Мисля, че е хубаво да си искрен и да казваш това, което мислиш, но за съжаление, на мен ми е много трудно в повечето случаи да кажа това, което мисля "право в очите". Това е така, защото може би се страхувам, че това, което мисля, няма да се хареса на този/тази за който/която го мисля. Ох, станаха много "мисленици".

Въпросът ми е: Хубаво или лошо е да си много емоционален?

Когато си много емоционален, се радваш за такива едни дребни неща и жестове - една усмивка, няколко добри думи (да речем казани за теб от човек, който дори не познаваш, та за какво ти е неговото мнение), приятна случка, на която неволно си станал/а свидетел вървейки си по улицата и т.н. Но пък от друга страна се натъжаваш за такива "глупости", че примерно можеш да се разплачеш само защото си видял, че някой друг плаче.

Аз, лично съм доста емоционална и си мисля, че да си такъв е много, много ЛОШО. Особено в денешно време (или по-точно - в България), когато/където лошите моменти, случки и събития, са много повече от хубавите.
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Хубаво или лошо е... Pollba1016 / 10016 / 100Хубаво или лошо е... Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите