XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Топлофикация :))

Go down

29092008

Писане 

Топлофикация :)) Empty Топлофикация :))

Ето нещо прясно, пари, пари. Да е честито на всички, чувствайте се поздравени  good news

http://capital.bg/ написа:Бедствието "Топлофикация": Кризата с парното удря потребителите с по-високи цени и все по-лоша услуга

Истинска мразовита зима се задава за клиентите на парното през най-горещия за тройната коалиция политически сезон. Заради невъзможност на част от топлофикациите да си плащат дълговете за природен газ те може да останат на студено. В ролята на кредитора е "Булгаргаз", който бърза да си събере вземанията, за да се разплати навреме с руския доставчик "Газпром". В момента топлоснабдителните дружества доставят отопление на повече от 600 хил. домакинства в страната. Ако значителна част от тях останат без парно, това неминуемо ще предизвика и прекъсвания на електроснабдяването в градовете, социално недоволство и дискомфорт за изрядните платци.
Не е изключено "Булгаргаз" да плаши със спиране на горивото само за да притисне топлофикациите и да си прибере по-бързо поне част от вземанията, трупани от тях с години.
"Топлофикация - София" вече работи с намалено подаване на газ. Това означава, че дори и в апартаментите на изрядните клиенти в най-студените зимни месеци радиаторите няма да топлят достатъчно. Те ще плащат по-скъпо за по-лоша услуга, а и сметките им за електричество ще набъбнат. След подготвяното поскъпване на газа в началото на следващия месец се очаква от 1 ноември и цената на парното да се увеличи с 10-12%.
Продължава..:

Последната промяна е направена от Deo на Съб 18 Окт 2008, 23:16; мнението е било променяно общо 1 път
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Топлофикация :)) Pollba1033 / 10033 / 100Топлофикация :)) Pollba11

Върнете се в началото Go down

Share this post on: reddit

Топлофикация :)) :: Comments

Anichka

Писане Пет 29 Апр 2011, 19:15 by Anichka

Хайде и аз да се изкажа по моята любима тема "Топлофикация". И аз имах такива проблеми, да ми е включен радиатора на 5 и да съм навлечена с 4 блузи,панталон и 2 чифта чорапи и за това удоволствие от 100 до 200 лв на месец. Затова миналата година спрях да го ползвам парно, при което ми дойде изравнителна сметка в размер на 1500 лв за целия отоплителен сезон. Та по този повод ми се наложи да опозная моите мили съседи, защото трябваше да събера 36 подписа, за да имам право на втори отчет. След 1 месец молби и мъки успях да се справя със задачата Топлофикация :)) 163559 и след отчета се оказа, че реалната ми сметка е 360 лв , което е само за топлата вода за цялата зима.
Сега вече нямам парно,спряно е централно.

А да - има Топлофикация - има проблем, няма Топлофикация - няма проблем Топлофикация :)) Redface

Deo

Писане Пон 20 Апр 2009, 23:27 by Deo

Gytha Ogg написа:Нормално ли да имам парно зимата и да се налага да стоя с тениска, ватирана блуза, вълнена жилетка и ръкавици при парно включено на 5? (наистина не пресилвам)
Ти за всяка зима ли говориш или визираш тази конкретно? Защото сега уж имаше криза с г*за lol! и топлото си беше тръгналоwink
Апропо - колко $ ти излиза това "удоволствие"?

Gytha Ogg

Писане Пон 20 Апр 2009, 22:40 by Gytha Ogg

Нормално ли да имам парно зимата и да се налага да стоя с тениска, ватирана блуза, вълнена жилетка и ръкавици при парно включено на 5? (наистина не пресилвам)

Deo

Писане Сря 12 Ное 2008, 17:40 by Deo

"Топлофикация - София" става 100 процента държавна собственост

Столична община се съгласи да прехвърли безвъзмездно акциите си на държавата.
"Като една истинска рекетьорска организация, това правителство ни докара до решението да му прехвърлим акциите си в Топлофикация - София". Това заяви кмета на столицата Бойко Борисов по повод последното решение за бъдещето на дружеството и текущите му задължения към "Булгаргаз. Заради тях двамата акционери общината (58%) и държавата (42%) водят спорове няколко месеца.
Желанието на държавата да стане едноличен собственик на "Топлофикация - София" и то безвъзмездно е декларирана в последното писмо до кметството, подписано от министъра на икономиката Петър Димитров в понеделник. В писмото се отхвърля другата възможност - задълженията към "Булгаргаз" да се погасяват от двамата акционери пропорционално на дяловото им участие.
Решението за безвъзмездното прехвърляне на акциите трябва да бъде гласувано на заседанието на Столичния общински съвет в четвъртък. По думите на Иванов от този момент нататък отговорността за дружеството и отоплението на столичани се поема изцяло от държавата. Не е ясно обаче как тя би могла да оздравява дружеството или да погасява дълговете му, без това да се изтълкува като държавна помощ.
Само преди няколко седмици на общото събрание на дружеството държавата гласува "против" общината сама да погаси дълговете на "Топлофикация" към "Булгаргаз" като повиши дяловото си участие срещу това. Това беше предложение на самото министерство на икономиката, но в крайна сметка държавата даде заден ход на тази възможност, с обяснението, че тази общински средства ще се изтълкуват от Брюксел като държавна помощ.
Крайното решение на държавата идва точно в началото на зимния сезон. Писмото на Петър Димитров е пристигнало в кметството в деня, в който от "Булгаргаз" заявиха, че не могат увеличат подаването на природен газ към "Топлофикация" докато дълговете на дружеството не се изплатят.

Умуваха, умуваха и "най-умното" измъдриха! Как да не се ядоса човек! Не мога да разбера, защо това племе българите все са наопаки?! Национализация? Ах, братя и сестри, съвсем полудяха => по-малко контрол, повече корупция, повече "източване" и кражби => по-лошо клиентско обслужване. Ха да ни е честита новата 100% Държавна Софийска Топлофикация number one

Dessie

Писане Пон 29 Сеп 2008, 17:59 by Dessie

Благодаря за темата, много е изчерпателна, разбира се не е точно новина за мене. Аз от топлофикация искам само да ми пусне топлата вода, а то че ще мре от студ тази зима е ясно. много са зле нещата:( Део, поствай повече хубави новини като тази за пързалката, депресираш ме. good_posting

Писане  by Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите