XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Любими филми на всички времена

3 posters

Go down

Любими филми на всички времена Empty Любими филми на всички времена

Писане by Ray Съб 30 Апр 2011, 22:04

Имате ли филми, които можете да гледате милион и 20 пъти и да не ви омръзнат, такива, които са ви трогнали толкова, че си ги спомняте ясно или пък сте научили нещо от тях? Нека ги споделим с име, линк или трейлър Любими филми на всички времена 395928
Моите няколко са:
Chinese box -реално прилично добре направена драма, която обаче толкова много ми хареса и аз не  мога да кажа точно защо, че се класира като моя филм номер 1 на всички времена. За жалост не може да се открие из Замунда и Арена, сваляла съм го от чужди торент сайтове с английски субс.
Kymatica -док. филм подобен на Zeitgeist, който обаче ти въздейства със звук, образ и послание.
Baraka -отново документален, изграден изцяло на образи и музика, няма диалог или задкадров глас.
The Opus - вдъхновяващ филм, подобен на "The Secret", но някак много по-изчистен в обясненията, който ни казва какво ни е нужно да постигнем и най-големите си мечти.
City of angels- много красив филм, който гледах, защото майка ми много го обича, но си остава един от любимите заедно със soundtrack-a му. Действително филма е римейк на класическия "Wings of desire".
Heaven-отново леко нестандартна история и много красива. Първоначално този филм е бил замислен като част от трилогия, която да е направена по Дантевата " Божествена комедия", но в последствие нещо се е объркало и други части няма или поне аз не знам да има.
The Crow II - City Of Angels -още когато го гледах преди време се влюбих във филма, не само защото първия филм беше с Брус Лий (който умира наистина в сцената в катедралата), но и просто Мия Киршнър и Венсант Перес са  Любими филми на всички времена 4193945517  Дори исках да си направя tattoo като този на Мия (Сара) във филма.
Моя списък с Любими филми продължава още дълго, но това са няколкото филма, за които веднага бих се сетила като най-най-любими.  Любими филми на всички времена 2474380249
А кои са вашите?  Любими филми на всички времена 3434049515

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 16:28; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Любими филми на всички времена Pollba1021 / 10021 / 100Любими филми на всички времена Pollba11

Върнете се в началото Go down

Любими филми на всички времена Empty Re: Любими филми на всички времена

Писане by Ice_Princess Нед 01 Май 2011, 11:59

Моите са малко по-женски, но:1. Lake house - Киану Рийвс и Сандра Бълок. Толкова е романтично, но същевременно нелигаво, че можеш да се разплачеш!
2. Veer Zaara - филмът е индийски, дълъг е 3 часа, но е най-великата любовна история на света - разказва се за крайната отдаденост на двама влюбени - единият лежи 20 години в затвора, без да говори, за да опази честта на жената, която обича, а тя 20 години живее в нищото, за да оплаква смъртта му. И така, докато съдбата не ги събере... Поне 2 часа гарантирани сълзи - гледам го, когато ми се понасъбере
3. Home alone 3 - класика!
4. Le petit Nicolas - Уникално сладко детско филмче, час и половина гарантиран смях
5. The butterfly effect - уникално силни послания, макар и да не съм съгласна с някои неща. Основното - не може всичко да бъде перфектно, каквото и да правиш, колкото и шансове да имаш.
(и за да не кажете сега, че съм някаква ревла, на Титаник и сълза не проливам!)
Ice_Princess
Ice_Princess
Неактивна
Неактивна

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Любими филми на всички времена Pollba100 / 1000 / 100Любими филми на всички времена Pollba11

Писане by Ylith Нед 19 Юни 2011, 19:47

Ето и любимите филми на всички времена, които трябва да се гледат по моето скромно мнение.
No.1 - Casablanca - Humphrey Bogart & Ingrid Bergman. Много стар филм, но класата на Хъмфри Богарт е ненадмината особено в тандем с Ингрид.
No.2 - Man on fire
No.3 - The english patient - Нищо сладникаво, много емоция и замисъл. Ralph Fiennes, Kristin Scott Thomas
No.4 - Москва слезам не верит - старото руско кино ми е едно от любимите
No.5 - Утомлённые солнцем - само ще спомена, че освен наградата на Кан има и Оскар за най-добър чуждоезичен филм. Режисьор Никита Михалков.
No. 6 - Хотел Руанда - доста тежък филм за геноцида в Руанда през 1994г., когато за избити около 1 милион души под "зоркото око" на ООН.
No. 7 - Адвокат на дявола - все пак Ал Пачино...
No. 8 - Войната на таралежите - нещо българско, но вечно, забавно и връщащо те към детството.
No. 9 - Dirty Dancing - всички си го знаят ;)
No. 10 - What women want - лекичко филмче, където Хелън Хънт и Мел Гибсън винаги ми повдигат настроението.
Ylith
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Taurus
Female
Общ рейтинг :
Любими филми на всички времена Pollba104 / 1004 / 100Любими филми на всички времена Pollba11

Писане by Ray Вто 16 Авг 2011, 19:16

Update:
И тези двата Любими филми на всички времена 4193945517

The Story:
Двама братя, които всъщност леко на шега и съвсем насериозно убиват престъпници и един леко изперкал, но гениален детектив, който разследва убийствата, а в даден момент се натъкват на този, който е обучил братята. Един от малкото филми реално, чието продължение държи нивото на 1вия филм. Любими филми на всички времена 1279197620

Heaven-отново леко нестандартна история и много красива. Първоначално този филм е бил замислен като част от трилогия, която да е направена по Дантевата " Божествена комедия", но в последствие нещо се е объркало и други части няма или поне аз не знам да има.

Относно това, всъщност се оказа, че има и Hell , но някъде прочетох, че сценария е на един и същи човек, който е починал, ако не ме лъжат спомените, така че не знам дали (ще) има " Чистилище", за да завърши замислената трология.
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Любими филми на всички времена Pollba1021 / 10021 / 100Любими филми на всички времена Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите