XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Скъпи, Дядо Коледа...

+2
Ylith
Ray
6 posters

Go down

x-mas Скъпи, Дядо Коледа...

Писане by Ray Сря 23 Ное 2011, 13:58

Когато бяхме малки вярвахме в дядо Коледа. В един момент разбрахме, че всъщност не той, а родителите ни ни носят подаръците. Но това не измести насладата от отварянето им, а и замисляйки се, все още вярвам в дядото, който тогава наричахме Мраз, а после се оказа, че дори не е Мраз, а е най-вероятно свети Никола, но дори и да не вярваме в него, има нещо в атмосферата на Коледа, което те кара да вярваш в чудеса и то точно такива, като тези от приказките. А казват, че чудо се случва само на този, който вярва в него, а не на тези практични умове, които казват, че чудеса няма. Всъщност това важи за всяко нещо...
И все пак, ако днес можехте да напишете писмо на дядо Коледа/дядо Мраз, игнорирайки съзнанието си на възрастен и знаейки, че можете да поискате каквото и да е, какво би ви хрумнало? Когато бяхме малки ни интересуваха играчки, но сега като пораснали искаме много други неща. Представете си, че дядото е станал кибер дядо, който вместо да чака писма по пощата се разхожда из нет-а и си проверява мейла. А сега си представете, че попада на XZONE и вижда тази тема, прочита я и си казва " Брей, че интересни хора има тук, струва си да им подаря това, което искат за Коледа." И ако случайно ви се случи това, което сте си пожелали за Коледа в близките няколко месеца, изобщо не се чудете, това е точно той, дядото с голямата брада, защото той действа чрез вълшебства, дори да са привидно благоприятно стечение на обстоятелствата. shrug
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba1021 / 10021 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Върнете се в началото Go down

x-mas Re: Скъпи, Дядо Коледа...

Писане by Ylith Сря 23 Ное 2011, 17:11

Скъпи Дядо Коледа,

Благодаря ти, че ми изпълни мечтата през тази година. Явно съм била много послушна през цялото време. Имам само няколко желания - Първо, да ми подариш още една такава година, изпълнена с толкова много емоции и добри приятели. Второ, да ми подариш White Christmas. Трето, да изпълниш всички желания или поне повечето на съфорумците в XZONE. И последното е едно скромно Поршенце. Скъпи, Дядо Коледа... 3392635135

Ylith
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Taurus
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba104 / 1004 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Писане by kleo_patra Сря 23 Ное 2011, 18:19

Скъпи Дядо Коледа,
тъй като не съм слушкала много се надявам поне едно от желанията, които ти написах миналата година да ми сбъднеш shrug И пак както всяка година ти обещавам, че ще слушам мама и тати, че ще бъда добро дете и малко повече ще сам послушна от миналата година.

П.С. и да не забравиш да сложиш зимните гуми на моя подарък tongue
kleo_patra
kleo_patra
Неактивна
Неактивна

Зодия : Taurus
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba100 / 1000 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Писане by savina193 Сря 23 Ное 2011, 20:41

Аз си пожелавам хубава 2012-та година... много здраве и по-малко ядове.

п.с. Искам и голяма, красива елха и много подаръци :)

Последната промяна е направена от savina193 на Чет 24 Ное 2011, 09:09; мнението е било променяно общо 1 път
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba1011 / 10011 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Писане by Jasmin Вто 29 Ное 2011, 00:18

Скъпи дядо Коледа, този път ще се опитам да бъда по-ясна, за да няма разминаване между желанията ми и изпълнението им... Като си пожелах миналата година много интересни случки, имах предвид - положителни интересни случки... Е, вярно - бяха интересни - никога не съм предполагала, че на мен може да ми се случат... И като казах "много", имах предвид много интересни, не много на брой :asslaugh: Нищо - мина се - преживях ги tongue Малко ти се сърдя за Аудито, което не получих, но предполагам че не си могъл да намериш толкова дълга панделка, или пък не си могъл да намериш такова, с точно същия червен цвят, който бях пожелала nonono Ако си пазиш писмото от миналата година, държа да знаеш, че вече нямам претенции за цвят. Иии - може и без панделка shrug

Тази година желанията ми няма да са материални. За какво ми е материалното богатство, ако няма да съм щастлива?
За това, мили дядо Коледа, искам да си поръчам здраве - за мен, за родителите ми, за брат ми, за любимите ми хора, за приятелите...
Искам и Любов, много Любов - такава, която ще ме накара да се почувствам истински жива... Искам да обичам и да ме обичат без условия, без граници, без спирки...
Искам да няма злоба и завист в човешките сърца...
Искам повече усмивки по лицата на хората...
Искам да съм заобиколена от хора, които да знаят, че могат да разчитат на мен и аз на тях - съответно...
Искам живот без алчност...
Искам живот без егоизъм...
Искам живот без страх...
Искам живот без болка... Или може малко болка... Но поносима... за да различавам хубавите от лошите неща...
И всичко това не го искам само за година, а завинаги... И ако го изпълниш, обещавам, че няма да ти задръствам пощата повече.Мисля, че ще ти е необходима помощ от Бог, ама вие ще си се разберете hhehee
И още нещо... Да те питам, защо идваш само веднъж в годината? rollyeyes Не е ли ужасно рядко?
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba1016 / 10016 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Писане by slavi Чет 08 Дек 2011, 21:30

Не си спомням някога да съм писала писма на дядо Коледа и да съм го молела за нещо. Не че не съм вярвала в него, напротив, колкото и да звучи странно вярвам изключително много в белобрадия старец и в неговите способности. Това, което съм научила с годините е, че единственото чудо е любовта. Винаги съм си пожелавала любов и тази година ще го направя: Дядо Коледа, всичко от което се нуждаем е любов....
slavi
slavi
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba103 / 1003 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

http://www.marvil-books.com; http://slavisblog.blogspot.com; htt

Писане by Ray Пет 09 Дек 2011, 04:13

Провокирано най-вече от последния пост, но и от всички по-горни имам само един въпрос. Да ви питам, ако умирате от рак, за който даже и не знаете, че го имате, защото това се установява леко трудно в днешно време... то каква любов, к'ви 5 лева? и к'ви коли и к'ви лиготии? Да, не съм си особено по темата вдъхновена да всява веселие и добро настроение и хич не ме бъркат негативните ви вотове, но DEO, моля те не ми трии мнението, защото си е напълно важно за въпросните желания към дядо ти Коледа.
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba1021 / 10021 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Писане by savina193 Пет 09 Дек 2011, 08:46

Аз напоследък често си мисля по този въпрос... "Ами ако го имам и той не е установен???" В настоящето състояние на здравната система си е напълно реална възможност. Именно затова си пожелавам и искам да сме най-вече здрави, аз и семейството ми, всички приятели, познати и непознати. Но пък не бива да изпадаме в мрачни състояния на духа и да мислим само за негативни неща. Предпочитам да използвам времето, което ми остава, за да обичам близките си и да помагам на хората, които мога и считам че го заслужават.
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba1011 / 10011 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

Писане by slavi Пет 09 Дек 2011, 22:00

Хубав въпрос "... ако умирате от рак... каква любов, какви 5 лв..." За последните няколко години, загубих 3-ма любими за мен близки... от рак. Баща ми, човек, който също ми беше като баща и един скъп приятел. И тримата по различен начин приеха болестта и по различен начин я преживяха. Приятелят ми, така и не разбра и почти за 2-3 месеца си отиде - нямаше време да обвинява и да страда. Затова пък роднините му бяха до него. Баща ми се озлоби, дотолкова, че обвиняваше всички за състоянието си. Може и да е бил прав, но кой в днешно време не се тормози и притеснява за битието? И когато цялото ни семейство беше до него и по всякакъв начин се опитвахме да направим живота му възможно по-лек и да бъдем за него опората и смисъла в оставащатото му време, да усеща нашата любов - вместо да се наслади на времето с нас - той направи нещата страшни и ни караше да се чувстваме виновни, че ние сме здрави, а той не. Година и половина - ад за него, ад за нас.Колегата ми, който беше като баща за мен живя с болестта повече от 5-6 години - и всичко, което правеше след страшната диагноза беше да обича семейството си, приятелите си и да помага на всеки, който потърсеше помощ от него. Никога не говореше за това, че има рак и живееше така сякаш следващия ден му е последен - раздаваше се. Успя да направи толкова много неща за това време, че да има нещо след него.

Продължавам да твърдя, Ray - любовта е всичко, от което се нуждаем, за да се чувстваме щастливи и да посрещаме трудностите - любовта на приятелите си, на любимия, на семейството... Не ми дреме, рак ли е, левкемия или каквато и да е болест. Краят е предизвестен, за всеки от нас - въпроса е в даденото ни време да живеем така, че да правим добро и да даряваме любов, а не да вгорчаваме живота си от безсмислени въпроси, след като можем да направим къде по-хубави неща за себе си и хората, които са до нас - принципът "даваш-получаваш" е в пълна сила в нашия свят. В този ред на мисли да вярваш в Коледа, като време в което ти се иска да си добър и да даваш и получаваш е много хубаво, да вярваш в любовта. Ще се опитам да перефразирам една известна мисъл - "Човек е това, което яде" в "Човек е това, което мисли"....
slavi
slavi
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
Скъпи, Дядо Коледа... Pollba103 / 1003 / 100Скъпи, Дядо Коледа... Pollba11

http://www.marvil-books.com; http://slavisblog.blogspot.com; htt

Писане by Sponsored content