XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Анонимността в нет-а?

2 posters

Go down

Анонимността в нет-а? Empty Анонимността в нет-а?

Писане by Ray Сря 28 Сеп 2011, 22:01

Една тема, която ми хрумна туко що. Какво мислите за анонимността в нет-а? Удобна ли е, или напротив? Възползвате ли се от нея, когато пишете някъде или не?
За мен, анонимността не е точно анонимност, всеки, който ме познава достатъчно добре, може да ме познае по тона на писане (да, има такъв) и начина. Дори да не ползвам името си по паспорт ( използвам го в един форум, btw) аз съм си аз. За мен това да си зад компа и да се правиш на някой, който не си е леко жалко и тъжно поведение. Това разкрива само, че не си истински със себе си.
Има хора, които никога не са "реални", когато са зад компа-там са съвсем различни, от това, което ги виждаш иначе. Знам, поради простата причина, че още на 13 имахме комп в нас, а на 16 вече знаех как да чатя в тогавашните mIRC-а (ако не се лъжа така се казваха). Но това не е важно, просто нет-а си е пристрастяване и компа също (към компа си имам по-голямо, отколкото към нет-а Анонимността в нет-а? 2301204335), но все пак.
Има и друго, след като я има тази анонимност, никога не си сигурен с кой точно пишеш (някой сериен убиец или психопат Анонимността в нет-а? 910639527), а също ми се е случвало и през нет-а да се запозная със съседа ми от другия вход. Анонимността в нет-а? 2301204335
Е, хайде, драги ми смехурковци, тъй като тук сме си тежко анонимни, споделете смешни, забавни, а може би и тъжни истории по темата, сигурна съм, че всеки е попадал в подобни, не се срамете и не бъдете егоисти Анонимността в нет-а? 3714394054, изкажете мнение.
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Анонимността в нет-а? Pollba1021 / 10021 / 100Анонимността в нет-а? Pollba11

Върнете се в началото Go down

Анонимността в нет-а? Empty Re: Анонимността в нет-а?

Писане by ngeorgiev Пет 30 Сеп 2011, 02:25

С риск да те разочаровам, като че ли нямам интересна история за споделяне. Например за целите на подобен форум за обмяна нан мнения, явно, че определена доза анонимност е подходяща. Когато, обаче, решиш да защитиш своя идея би могъл/могла да излезеш от анонимността си, за да защитиш авторското си право. Какво мислиш? Анонимността в нет-а? 1279197620
ngeorgiev
ngeorgiev
Ветеран
Ветеран

Зодия : Sagittarius
Male
Общ рейтинг :
Анонимността в нет-а? Pollba102 / 1002 / 100Анонимността в нет-а? Pollba11

Писане by Ray Нед 02 Окт 2011, 02:50

Трите ли ми имена те интересуват или само първото? Анонимността в нет-а? 3392635135А относно подобните форуми за споделяне на мнения, мне не мисля, че има особено значение дали сме анонимни или не (поради причина, че има много хора в БГ с едно и също име, но пък си е яко да си имаш и nickname), но ако помоля Део още веднъж да ми смени nick-a, с който пиша ще ме пребие, а и името ми не стои добре в тоя зелен цвят, така че Анонимността в нет-а? 295735209
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Анонимността в нет-а? Pollba1021 / 10021 / 100Анонимността в нет-а? Pollba11

Писане by ngeorgiev Нед 02 Окт 2011, 14:00

Не, не искам да ми казваш името си. Предпочитам да си имам някакви свои представи за теб, подхранвани от въображението. Като при четенето на книги. Ако е написано нещо като обща информация, ти се водиш от нея, но не се ограничаваш от конкретна асоциация с конкретно лице (физиономия). Остани си енигматичното другарче със собствено мнение.

Анонимността в нет-а? 24659 Анонимността в нет-а? 24659 Анонимността в нет-а? 24659
ngeorgiev
ngeorgiev
Ветеран
Ветеран

Зодия : Sagittarius
Male
Общ рейтинг :
Анонимността в нет-а? Pollba102 / 1002 / 100Анонимността в нет-а? Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите