XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

До колко се съобразявате с чуждото мнение?

4 posters

Go down

До колко се съобразявате с чуждото мнение?

До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_lcap33%До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_rcap 33% 
[ 1 ]
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_lcap0%До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_lcap0%До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_lcap67%До колко се съобразявате с чуждото мнение? Vote_rcap 67% 
[ 2 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Общо гласове : 3

До колко се съобразявате с чуждото мнение? Empty До колко се съобразявате с чуждото мнение?

Писане by Ray Съб 13 Авг 2011, 20:16

Всички ежедневно срещаме мнението на някой за себе си, независимо дали е от някой, който ни интересува или напротив, просто подхвърлено. Е, как и до колко го чувате или осмисляте? Влияе ли ви или даже не го забелязвате? Има ли причина или пък не?
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba1021 / 10021 / 100До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba11

Върнете се в началото Go down

До колко се съобразявате с чуждото мнение? Empty Re: До колко се съобразявате с чуждото мнение?

Писане by Ice_Princess Съб 13 Авг 2011, 20:44

Имаше един спомен от лексиконите преди време - "Слушай и вярвай само на себе си и то, невинаги!". Все пак аз съм от хората, които много рядко подлежат на чуждо влияние. Обикновено или подминавам или направо "унищожавам" тези, които се опитват да ми се месят. Все пак, ако някой ми даде особено гениална идея, бих си позволила да я ползвам или да заиствам, но за това не е важно кой и какъв е човекът, дал идеята. Няма такива, които бих слушала само защото са някой си по принцип или пък в живота ми.
Ice_Princess
Ice_Princess
Неактивна
Неактивна

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba100 / 1000 / 100До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba11

До колко се съобразявате с чуждото мнение? Empty Re: До колко се съобразявате с чуждото мнение?

Писане by Deo Пон 15 Авг 2011, 14:33

Да избереш да се вслушваш изцяло и във всичко е равнозначно на това собственоръчно да луднеш до няколко минути и е точно толкова погрешно и ограничаващо, колкото и да не чуваш и зачиташ никой за нищо и да си като "кон с капаци". По принцип често се случва цялото "социо" и обществен строй и порядки да са доста измислени, както и определени възприети правила, норми за поведение и пр. - печално остарели. Друг пример - само защото всички са решили да се намъкнат в полички цвят пепел от рози не означава, че ти не можеш да щръкнеш на улицата, облечен в кърваво червена рокля, примерно tongue
Но все пак, ако всички или една дузина различни, несвързани помежду си, индивиди говорят в един тон - е хубаво да се вслушаш. Явно нещо не е наред idiotlaugh
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba1033 / 10033 / 100До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba11

Писане by slavi Пон 15 Авг 2011, 21:21

Пепел от рози няма вищо общо с кърваво червен цвят, но това е друго нещо. Иначе онази вечер, един добър приятел, надявам се ви каза, че интериора вкъщи ми е сбъркан и шял да ми помогне в даването на идеи за промяна на нещата. Загледах се дълго в стаята си и установих, че ме кефи комбинацията на стените ми резеда и бонбонено. Въпреки това има неща, които ми пречат и може да поразчистя. Продължавам да се чудя какво е имал предвид приятелчето, и съм ситурна, че е хубаво да се взема предвид понякога и чуждото мнение.
slavi
slavi
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba103 / 1003 / 100До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba11

http://www.marvil-books.com; http://slavisblog.blogspot.com; htt

Писане by Deo Вто 16 Авг 2011, 10:33

slavi написа:Пепел от рози няма вищо общо с кърваво червен цвят, но това е друго нещо.
Точно, че едното няма абсолютно нищо общо с другото и иначе казано - това, че всички си боядисват стените в цвят карамел или чисто бели, не означава, че ти не можеш да си ги държиш "бонбонени" (каквото и да означава това), резидави или карамфилово карамбозови :asslaugh:
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba1033 / 10033 / 100До колко се съобразявате с чуждото мнение? Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите