XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Какви са отношенията ви със съседите?

5 posters

Go down

Какви са отношенията ви със съседите?

Какви са отношенията ви със съседите? Vote_lcap22%Какви са отношенията ви със съседите? Vote_rcap 22% 
[ 2 ]
Какви са отношенията ви със съседите? Vote_lcap11%Какви са отношенията ви със съседите? Vote_rcap 11% 
[ 1 ]
Какви са отношенията ви със съседите? Vote_lcap22%Какви са отношенията ви със съседите? Vote_rcap 22% 
[ 2 ]
Какви са отношенията ви със съседите? Vote_lcap0%Какви са отношенията ви със съседите? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Какви са отношенията ви със съседите? Vote_lcap0%Какви са отношенията ви със съседите? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Какви са отношенията ви със съседите? Vote_lcap44%Какви са отношенията ви със съседите? Vote_rcap 44% 
[ 4 ]

Общо гласове : 9

Какви са отношенията ви със съседите? Empty Какви са отношенията ви със съседите?

Писане by Deo Чет 24 Апр 2008, 03:44

В една анкета, проведена в най-различни възрастови групи, попитали хората къде мечтаят да живеят. Около 60% отговорили, че искат еднофамилна свободностояща къща, по възможност в по-голяма близост до големия град...Е да за това мечтаят хората, но накрая се закотвят в някой голям квартал в 10-15 етажен блок, или в къща близнак в някоя малка уличка, близо до центъра, но изглеждаща не само далеч от местоположението му, но и от времето. И то с още хора, които не искат да живеят там...Познавате ли съседите си и как се разбирате с тях? Можете да подплатите и с конкретни преживени "исторически факти" yes
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba1033 / 10033 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Върнете се в началото Go down

Какви са отношенията ви със съседите? Empty Re: Какви са отношенията ви със съседите?

Писане by Mastique Чет 24 Апр 2008, 10:50

Супер тема Какви са отношенията ви със съседите? 47788 , благодаря за което!!! Със съседите хм имам си супер съседи с едно мъъъъничко изключение... баба Мара! В началото си мислех,че на женицата и е скучно... та за това виси по цял ден пред блока... после реших да й подаря тефтер и химикал та да си записва кой, какво, кога, как и с кого... тя така или иначе знае всичко, предвидливо навремето си е избрала стратегическата позиция на първия етаж в средата, та да не пропуска какво се случва...
Обаче това бабе спи на шпионката!!! Един път спретнали сме си тихичко купонче с цел нареждане на пъзел на няколко бутилки вино... провизиите обаче свършиха и пратихме най-младия за още, в 3 сутринта бабето отваря вратата да го пита къде отива?! Какви са отношенията ви със съседите? 539540 Как се размина без телесни повреди не мога да ви кажа... Какви са отношенията ви със съседите? 29262

Последната промяна е направена от Danny на Чет 24 Апр 2008, 12:10; мнението е било променяно общо 1 път
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Зодия : Gemini
Female
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba103 / 1003 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

https://xzone.1talk.net/

Какви са отношенията ви със съседите? Empty Re: Какви са отношенията ви със съседите?

Писане by Black_rose Чет 24 Апр 2008, 11:52

Аз познавам съседите....то не е трудно - малка кооперация, малко апартаменти, НО.....
.....това НО е мнооого важно. При цялото ми уважение и старание да имаме добри отношения, те саботират всичко с голяяямо желание. Тук са на принципа - не ме интересува никой и нищо извън апартамента ми, ако ще и блока да се руши.
Ще дам няколко примера:
1. Скоро след като се преместих във Варна имаше страхотна буря. Някой малоумник (незнайно защо)оставил прозорец на последния етаж отворен (то и само там има прозорец в коридора, а на самия етаж никой не живее !). От силния вятър съответно по зкаона на Мърфи, целия дъждовен поток успява да се насочи през това прозорче и да потече като едно горско поточе по стълбището на блока.
Всичко това се развива в 2.30 по тъмни доби. Аз се събуждам от шума.
Spoiler:
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba104 / 1004 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Писане by Гост Чет 24 Апр 2008, 17:13

И аз много искам да споделя за нашата баба Мара.
Какво бихте казали на следната случка:
Купувате си нова холова гарнитура и работниците тъкмо са я качили на етажа и с триста маневри я вкарват в хола Ви, когато долита пак тя-баба Мара разбира се. Звъни и в момента в който Вие отваряте вратата тя се шмугва под мишницата ВИ и без даже да пита се намества на новия диван така, че късите и криви крачка щръкват напред обути в скъсани терлици:(((((( :hilarious:
Да ви е честито!!!!!!! we did it
Anonymous
Гост
Гост

Писане by Deo Чет 24 Апр 2008, 18:06

Еее, не.. Black_rose дай да направим по някоя петиция или да съберем помощти от НОИ ( headbang ) по някое евро и да те преместим, ти направо си се нанесла при конкурсно избирани съседи... ама не по красота. lol!
Аз лично с моите съседи се поздравявам редовно, дори се стряскам, когато някакви непознати физиономии ме поздравяват.
Но много не ми върви на бабки.. то не че на някой му върви Какви са отношенията ви със съседите? Wink Аз за споменатата баба Мара мога да разкажа, че веднъж уж любезно ми отвори входната врата, застанала на прага на нейния си апартамент, и минавайки покрай нея като истински агент на FBI попита накъде отивам. Отговор не последва, само усмивка. Тогава тя тръгна да ме преследва и да ме пита, "накъде отиваш момче". Тогава се обърнах и й казах, че отивам да крада и тя ме изгледа много изненадано и побърза да се прибере в апартамента си
madd
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba1033 / 10033 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Писане by Black_rose Чет 24 Апр 2008, 20:12

За НОИ трябва нова тема да отворим Какви са отношенията ви със съседите? 539540
Не мога да Ви спестя два нови записа от тоалетната (разбирайте поредните разговори проведени от съседите под нас):
1. Явно баба къпе внучето (малкото внуче):
-Момчиле, стой мирен. Ще те кажа на майка ти. Внимавай, че ще бутнеш кофата и ще ме попариш Какви са отношенията ви със съседите? 956156
Тя таз жена бойлер няма ли. Знам я че всичко ще направи само и само да не се набута, ама да топли вода на котлона...... lol!
[Отварям тук едни скоби с два други примера относно набутването.
-Виждам слизайки по стълбите, че от нейните съседи под външната врата избива вода - това става няколко дена след Нова Година. Обаждам се на мъжа ми да питам има ли им тела. Той се засили да идва. Отиде при "любимата съседка" да пита дали тя им няма тела. Имаше го - да не повярваш. Дала му го с думите: "Обаче ще се обадиш ти !!!". Само се чудя колко кух трябва да си, за да мислиш да не се прекараш при положение, че не знаешш какво става зад стената, която те дели от съседния апартамент.......Оказа се че съседите са в Добрич за празниците, та се прибраха на пожар от там....всичко се размина без последици....после ни благодариха Какви са отношенията ви със съседите? 25718
-Обяснението идва от случка преди това, когато в собствения й апартамент става късо и токов удар. Гори печката и целия коридор мирише на изгорял кабел. Започва и у нас да мирише. Аз излизам да видя какво става....слизам по миризмата до тях. Звъня.....вътре пушеци, страхотии.....не знаела кво да прави, викам телефон нямате ли не работи ли да се обадите на енергото, ми не знаела телефона. Ми викам има телефон за справки......Да, ама сега да въртяла......Аз се обадих от мобилния ми да намеря телефона на дежурните екипи и да извикам един......без думи]
2. Отново в тоалетната. Малкото е свършило работата и вика. Този път не "Мамо", а "Бабо-о-о-о-о". Иде тя и кво се чува: "Момчиле, пак ли е свършило ролката хартия, днес го сложих, стига си късал и си хвърлял в тоалетната, няма да слагам повече и ще си ходиш мръсен " Какви са отношенията ви със съседите? 934754
Black_rose
Black_rose
Интелектуалец
Интелектуалец

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba104 / 1004 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Писане by Гост Пет 25 Апр 2008, 12:33

balistic Отново по темата БАБА МАРА!!!!!!!!!!!
Решаваме тази сутрин да пием кафе на терасата и естествено всички прозорци на остъклението са отворени.
Изведнъж от терасата на нашата любимка се разнася смрад от топяща се стара мазнина...не мога да го опиша с думи.Изнесахме се със скороста на светлината.
Ако по празниците чуете за "убииство" значи не съм издържалаbiggrinn))))

:I'll kill you:
Anonymous
Гост
Гост

Писане by Deo Пет 25 Апр 2008, 12:40

Може ли да дойда да гледам, ще си взема торба с пуканки и кино очила, може и да го филмирам за урок на всички неразбрани съседи good_posting
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Mastique Пет 25 Апр 2008, 12:49

Аз имам още предложения за убийства по празниците!!! Какви са отношенията ви със съседите? 102864 Ще ви звънна на всички да дойдете да гледате...
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Female
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba103 / 1003 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Писане by margo_n77 Пет 25 Апр 2008, 13:33

За съседите....................
уф ............ какво да ви кажа :
Имаме собственници на седмия етаж под мен който сега ме съдята щото имали теч от майта тръба в кухнята ...... а пък на видиш ли апартамента бил неизползваема......... ДА ДЕ АМА НЕ ...
Питам аз тогава като е неизползваем как тъй тогава живее там под наем семейство с две малки деца аи плаща наем 400 лв. А пък като тръгнах да си разбивам кухнята щото нали да запазя добрите съседски вазимоотношения квартирантката дойде и каза че нямало вече нужда щото спряло да тече ............ а разбих и тн. и у тях уж вече не тече пък мен ме съдят.

А се оказа видишли че квартирантите си купили апартамент в съседния вход и отказват да направят ремонт ........а за да влязат нови такива някой трябва да направи ремонт ............ЩО ДА НЕ Е КОМШИЙКА ОТГОРЕ................................ ДА АМА НЕ !!!!!!!!!!

Иначе другите биват .................................. ама тия ............абе полицай............. без коментар

Дано да не съм ви досадила happy
margo_n77
margo_n77
Неактивна
Неактивна

Зодия : Aquarius
Female
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba100 / 1000 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Писане by Deo Пет 16 Май 2008, 15:55

Последният пост бе направо покъртителен - предизвика остро сърцебиене и задух lol! Тез съседи никакво чувство за мяра нямат, значи... Какви са отношенията ви със съседите? Wink

Аз пък имам нови съседи. Незнайно защо - по правилата на Мърфи явно - те решават да: се карат; бият; сумтят; слушат чалги; пробиват дупки, където им падне; играят електронни игри с volume-то на max; гонят се по стълбите; мерят се с тежки предмети и куп други интригуващи ефектни дейности и то точно и единствено в моменти, когато е нужна пълна тишина и спокойствие - примерно като е нужно да спиш, да четеш за изпит или да се съсредоточиш. През останалото време - у съседите е пълно мъртвило. Все едно има дупка в тавана, през която тайно шпионират гадовете Какви са отношенията ви със съседите? Ninja
С прискърбие трябва да призная, че и аз се записвам в отбора на колегите, недоволни от съседите си Какви са отношенията ви със съседите? Redface
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Mastique Пет 16 Май 2008, 15:59

И все пак нека не забравяме за Герганчето. Тя не е точно съседка, но влиза мощно в графата "Трябва да свърша", под-графа "убийства"!!! Какви са отношенията ви със съседите? 561499
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Female
Общ рейтинг :

Писане by Deo Пет 16 Май 2008, 16:03

Коя е Герганчето? Бъди малко по-обстоятелствена, че уважаемите зрители ще се чудят Какви са отношенията ви със съседите? Wink
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :

Писане by Mastique Пет 16 Май 2008, 16:42

Тук ще имам нужда от помощ... Аз съм свидетел само на малка и бих казала доста незначителна част от представянето на този прекрасен пример от бъдещото поколение на България. Това е една машина за крясъци без грам възпитание и най-страшното е, че е на 5. Не знам какви са тези родители без НИКАКЪВ авторите пред децата си, та да не могат да им забранят най-малкото нещо... Представям си ако аз бях реагирала дори веднъж по този начин какво щях да отнеса...lol! Най- смешното беше с каква скорост засили баба си за закуска и то точно определена, а принцесата лежи и гледа детски и чака да я хранят... NO COMMENT!
Mastique
Mastique
Неактивна
Неактивна

Female
Общ рейтинг :

Писане by Ray Чет 28 Апр 2011, 17:24

ХАХАХАХХАХА, направо се успокоих. А си мислех, че само моите съседи са леко луди и те гледат сякаш си убил и изпекъл един казан с новородени. А то се оказва, че не било само при мен.
В моя блок и вход си имаме строга йерархия-първите нанесли се (блока е нова кооперация на около 3 години има няма) си въобразяват, че притежават целия блок. Имам си съседка, която следи кой излиза, кой влиза, колко човека къде живеят, кой е с партньор и кой се е разделил с партньора си и е останал сам, кой има деца и колко, кой мете и не мете, кой си мие прозорците и кой не го прави, чия е тази и онази кола, къде и защо паркира и... няма да се учудя да знае кой какво си купува от магазина  lol!  В началото беше ужасТ, тъй като аз бях от почти първо нанеслите се (малко след въпросната съседка и тогавашния домоуправител) и се обсъждаха някакви грандиозни идеи и планове за това да се изнесат пред входа пощенските кутии, а да не са във входа и да се сложи портиер-пазач. Много приказки, много глупости и никакво изпълнение. Събираха се пари и разбира се нищо не се направи с тях. В момента вече е малко по-добре, защото някои апартаменти вече не са със същите собственици, а и входа е вече пълен.
Но пък сега си имам приятни съседи под наем-семейство с две деца, майка, баба и някакъв мъж се мотае от време на време, които смятат, че апартамента им свършва в средата на коридора и си държат половината неща навън.
Понякога се чувствам като свети Петър с връзката си ключове, защото навсякъде се заключва, но пък тези отдясно на етажа ми са с + 1 ключ, защото етажа е преграден с допълнителна врата, изобщо ще кажеш, че на етажа живее шефа на държавния резерв и си държи парите в тях  Какви са отношенията ви със съседите? 20950
Не се ангажирам да ги познавам, казвам здрасти и добър ден, лек ден и се усмихвам любезно. Събранията на входа гледам леко да ги пропускам, защото не ми се слушат глупости, а и без това няколко апартамента решават всичко, което да се случва във входа, как и защо. Съобразявам се с часовете за вдигане на шум, тъй като още 1вата година си отнесох глоба за вдигане на шум, но не бях аз причината, а един приятел, който живееше при мен, който се оказа, че не е приятел, но това ми стана ясно чак като му казах да си изнася багажа, но това е друга дълга тема достойна за създаването на римейк на "Дързост и красота". Но така да се каже гледам да имам неангажиращи ако е възможно приятелски взаймоотношения, колкото и на моменти да се чудя защо ме гледат странно без да се ангажирам да се чудя какво ли мислят за мен.
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Какви са отношенията ви със съседите? Pollba1021 / 10021 / 100Какви са отношенията ви със съседите? Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите