XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Годините и Аз

5 posters

Go down

in_love Годините и Аз

Писане by savina193 Пет 17 Юни 2011, 23:04

Една тема за възрастта. Има ли значение за вас броят на годините, или и на 20 и на 30 ви е все едно кой поред рожден ден посрещате? На колко години се чувствате и кой е любимият ви период от живота? На каква възраст бихте искали да сте, ако имате възможност да избирате и защо?
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Годините и Аз Pollba1011 / 10011 / 100Годините и Аз Pollba11

Върнете се в началото Go down

in_love Re: Годините и Аз

Писане by Deo Сря 22 Юни 2011, 17:21

Големината на числото определено е от значение и за жалост е обратно пропорционална на получените подаръци Годините и Аз 464751818 Наскоро ме питаха на колко години се чувствам и инстинктивно отвърнах - на 70 Годините и Аз 2632266518 Нещо като 69 + яйца на очи, както се спомена в една друга тема. Любимият ми период от живота до момента за последните 70 години датира от преди ~ 3.5-4 години (как хвърчи Годините и Аз 221949261) и може да се оприличи на "Пътеводител на галактическия стопаджия", но пък най-добрият период тепърва предстои. Ако можех да избирам бих се превъртял малко напред, за да надникна как е или бих се върнал няколко десетки години назад, за да направя нещата кардинално различно и да видя от друг ъгъл какво ще се случи или пък още по-назад - за да се родя на съвсем друго място Годините и Аз 3453155473
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Годините и Аз Pollba1033 / 10033 / 100Годините и Аз Pollba11

Писане by maronela Пет 18 Ное 2011, 12:54

Последните няколко години мноооого трудно преживявах рождените си дни и то не за друго, а защото ми се струваше, че нищо съществено не съм успяла да постигна и не успявам да си изживявам пълноценно дните biggrinn Иначе се чувствам на 16 и пак искам да съм на толкова, а най-много си харесвам периода от преди 3-4 години smirk
maronela
maronela
Ветеран
Ветеран

Зодия : Libra
Female
Общ рейтинг :
Годините и Аз Pollba105 / 1005 / 100Годините и Аз Pollba11

Писане by Ray Пет 18 Ное 2011, 19:43

Преди време един приятел ме попита какво би мислело моето Аз от преди 10 години за моето Аз сега. Може би поглеждайки нещата от тази гледна точка установяваш много по-различни неща, отколкото просто поглеждайки назад. Според зависи от хората/ситуацията/момента се чувствам на различна възраст-или твърде стара, или прекалено малка, дори преди ден-два си мислех, че изобщо не се чувствам пораснала за нещата, които би трябвало да са нормални за възрастта ми-брак, деца...  nonono Като малка, а и като пораснала си бях все влюбена в Питър Пан, така че..  shrug
Любим период, хехе.. Обръщайки се назад винаги е имало плюсове и минуси и ако със сегашното си мислене можех да се върна бих се върнала на около 14, за да се посмея искрено на всичко, което тогава съм считала за толкова големия проблем и края на света, но любимия ми период предстои-някога в бъдещето, когато съм една дърта свадлива бабка, която обича да се смее и си спомни за всички дивотии, които е вършила, всички момчета, по които е хлътвала безметежно и всички мечти, които без да иска е сбъднала. А ако пък не доживея до тогава, то често имам тези любими моменти, в които се оглеждам наоколо и си казвам, че дори да умра точно сега, няма да съжаля за нищо, така че може би е "сега", защото само сега мога да взема решение, да започна да правя нещо или да спра да правя нещо друго и да имам това неясно приятно чувство за неизвестното, което ще е миг, ден или година след сега.

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 16:23; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Годините и Аз Pollba1021 / 10021 / 100Годините и Аз Pollba11

Писане by slavi Нед 20 Ное 2011, 22:00

Има значение само как правиш нещата. А дали си на 20 или на 30 или на 40 години просто гледаш на нещата по различен начин. Научила съм, че трябва да отдаваш значение на настоящето и да си готов са всякакви изненади след година-две. Не съжалявам за нещата, които съм направила - така съм ги почувствала, така се получават, ако е трябвало да стане. Ако се върна назад, вероятно ще направя нещата пак така, както ги чувствам, дори и с риск да сгреша. То нали има и такава истина - Сгрешиш ли, значи си опитал...Радвам се, че се чувствам винаги млада... ще видим докога...
slavi
slavi
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
Годините и Аз Pollba103 / 1003 / 100Годините и Аз Pollba11

http://www.marvil-books.com; http://slavisblog.blogspot.com; htt

Писане by Sponsored content