XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Мястото, което е генератор на идеи

5 posters

Go down

Мястото, което е генератор на идеи Empty Мястото, което е генератор на идеи

Писане by Ray Чет 16 Юни 2011, 13:36

След толкова кулинарни теми, а и защото ме е обхванал леко садистичен хумор, не мога да се сдържа и да не отворя тази важна екзистенциална тема. Има едно място където всеки е сам и точно това винаги му помага да стига до духовни и екзистенциални истини или просто до решение на много проблеми. Това е място, където отиваш с една едничка цел, но всъщност ти носи много бонуси. Казват дори, че ако не се ходи там редовно е вредно и пагубно за организма и може да се получи отравяне на човешкото тяло. И така ти тихичко се запътваш към това убежище от суровия свят и се отдаваш на релаксация... А кой знае, може пък и да ти хрумне нечувано добра идея или пък да намериш решение на затормозяващ те проблем. Е, сетихте ли се кое е мястото...
Да, иронията е, че това е там където се ходи, но там за където не се говори. И да, забавното е, че често най-добрите идеи ни идват в...
Spoiler:

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 16:28; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba1021 / 10021 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

Върнете се в началото Go down

Мястото, което е генератор на идеи Empty Re: Мястото, което е генератор на идеи

Писане by Deo Вто 21 Юни 2011, 21:03

Днес взех важното кардинално решение: да стана от мястото, на което генерирах, преди да ми изтръпнат съвсем краката. Просто не можех повече да слушам фалшивото пеене на съседката Мястото, което е генератор на идеи 3714394054 Взех и друго мега гига важно решение - да направим няколко нови раздела Мястото, което е генератор на идеи 3057379431
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba1033 / 10033 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

Писане by slavi Вто 21 Юни 2011, 21:22

И аз генерирах нова идея - ще ставам майка - намерих таткото вече
slavi
slavi
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура

Зодия : Aries
Female
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba103 / 1003 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

http://www.marvil-books.com; http://slavisblog.blogspot.com; htt

Писане by savina193 Вто 21 Юни 2011, 21:25

Поздравявам Deo и Slavi за важните решения! Мястото, което е генератор на идеи 371529851
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba1011 / 10011 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

Писане by Jasmin Чет 04 Авг 2011, 22:33

Четейки въведението в темата, се сетих...

В предишната ми работа се случи нещо, което хем беше смешно, хем и малко трагично. Там работехме аз и още една колежка. Един ден въпросната колежка ми се обажда да съм отишла по-рано на работа, щото щял да идва шефа ни, а тя по-принцип не си го харесва много много, даже я е страх от него. Аз и обещах, че ще побързам и междувременно я попитах защо щял да идва. Тя ми каза, че трябвало да вземе някаква част за колата, която преди това един господин е оставил за него. Стана ми много интересно. Първо, шефът ни много рядко ни посещаваше, тъй като работехме с куриери и ако нещо се налагаше да му пращаме, го пращахме по куриерите. "Както и да е" - казах си - "Може да е решил нещо да дойде да ни провери как работим и т.н."
Пристигам аз в работата и гледам колежката залепила на касовия апарат бележка "65 лв. Сашо" (Сашо - Александър Василев се казваше шефът ни). Като поговорихме, колежката ми обясни, че това е част за колата на Сашо и че тя я е платила (дала е пари от касата), тъй като шефът ни е казал, че ще дойде по-късно да си я вземе. Питах я, тя обадила ли му се е, а тя ми отговори, че не му се е обаждала, защото е чула, че този приятел на Сашо е говорил с него и са се разбрали. Чакахме ние Сашо цели 3 часа, стана 17 часа (а той „бил казал“, че ще дойде в 14 часа) и него го няма.
Дойде време колежката да си ходи и аз й казах да ме изчака да ида до тоалетна, тогава да си ходи. Нещо тая история все повече не ми харесваше. Като влезнах в тоалетната и започнах да обмислям обстойно нещата, се досетих, че тази част въобще не е била за шефът ни и че някой сериозно се е пошегувал с колежката.
Смешна история… Както и да е – колежката си плати частта, която в последствие се оказа, че въобще не е била част за кола… Та, мисълта ми беше, как наистина тоалетните ни помагат да мислим малко по-трезво и как точно там ни „проблясва“ за някои неща. Мястото, което е генератор на идеи 24659 Мястото, което е генератор на идеи 24659 Мястото, което е генератор на идеи 24659 Мястото, което е генератор на идеи 24659
Jasmin
Jasmin
Черната вдовица
Черната вдовица

Зодия : Virgo
Female
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba1016 / 10016 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

Писане by Deo Пет 05 Авг 2011, 10:46

Вероятно е от аромата. Специфичен е някак и действа на молекулярно ниво Мястото, което е генератор на идеи 1541492381
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba1033 / 10033 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

Писане by savina193 Съб 06 Авг 2011, 19:44

Хм, моето място за генериране на идеи е по-скоро банята... Докато си взимам дълъг душ релаксирам и едновременно с това размишлявам. Понякога наистива ми хрумват доста мъдри неща.
savina193
savina193
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Pisces
Female
Общ рейтинг :
Мястото, което е генератор на идеи Pollba1011 / 10011 / 100Мястото, което е генератор на идеи Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите