XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Ваксина "Троянски кон"

4 posters

Go down

Какво е мнението Ви за ваксините?

Ваксина "Троянски кон" Vote_lcap0%Ваксина "Троянски кон" Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ваксина "Троянски кон" Vote_lcap20%Ваксина "Троянски кон" Vote_rcap 20% 
[ 1 ]
[ 0 ]
Ваксина "Троянски кон" Vote_lcap80%Ваксина "Троянски кон" Vote_rcap 80% 
[ 4 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Общо гласове : 5

angry Ваксина "Троянски кон"

Писане by Deo Чет 28 Апр 2011, 16:26

Бъдещето ни носи и ваксини, които ще ядем – под формата на генно модифицирани храни. Meat and Poultry – бизнес списание за производство и преработка на месо публикува на 5 май 2009 статия от Брайън Салвидж, че учени от Университета в Айова работят върху създаването на метод за внедряване на ваксини в зърнените култури.
бел. Deo:
„Ние се опитахме да разберем кои гени на вируса на свинския грип да внедрим в царевицата” – заявява Ханк Харис, член на изследователския екип. „Ако някъде се разрази епидемия от свински грип, там може да се изпрати такава царевица, с която бързо да се ваксинират животните и хората в областта... няма кой знае каква нужда от щателно пречистване на ваксината, което може да се окаже много скъпо.”
По този начин дори царевичните продукти, включително царевичният чипс и царевичният сироп, които изобилстват в преработените храни, ще служат като носители на ваксини в развиващите се страни. Имайте предвид, че царевицата ще бъде генно модифицирана, така че няма как да знаете къде и кога тя ще се появи по хранителните щандове.
Причината за това е простичка – фирмите, произвеждащи генно модифицирани храни успяха да си издействат разрешение от предишната администрация на САЩ продуктите им да не бъдат изрично обозначавани като генно модифицирани. Някои държави все още държат на това и оказват известна съпротива срещу генно модифицираните храни, най-вече страните от Европейския съюз. Но по същество за САЩ и повечето други държави вече се очертава начин да се ваксинирате, докато се храните.
Може би вие все пак искате да получите имунитета, който според вас ваксините дават, а да се ваксинираш с храна е по-добре, отколкото да ви бодат с игли. Пък е и по-евтино. Но кой би казал коя храна каква ваксина съдържа – на храните с генно модифицирани продукти няма етикет, по който да ги отличите. Какво количество ваксина не е достатъчно и какво количество е прекалено голямо? Заразени ли са храните, съдържащи ваксини? Сложни въпроси. Тъй като храните, съдържащи ваксини като троянски кон, са генно модифицирани към риска за здравето от самия този факт се добавят и рисковете, които носят ваксините.
Това ми звучи като още един отнет избор! Стана хитово някой си да взема решения и да ги налага и да мисли вместо нас. После защо "новите" поколения били зомбирани и без мнение. Аз лично имам доста резерви относно ефективността на ваксините. Подсеща ме и за това, че бях попадал на няколко места, в които са документирани достатъчно случаи, в които дори ваксините отключват и ускоряват редица заболявания, които иначе не биха се проявили. Дори скандалното бе, че се разбра, че повечето от компонентите на ваксините (като тежки метали, да!) или превишават в пъти допустимите норми и не са ревизирани от 30-те год. на миналия век, или не се знае точно с какво се боцкаме. Какво мислиш ти, Гост, за или против Ваксините (било то и чрез храна) си?

Последната промяна е направена от Deo на Пон 25 Мар 2013, 23:43; мнението е било променяно общо 3 пъти
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Ваксина "Троянски кон" Pollba1033 / 10033 / 100Ваксина "Троянски кон" Pollba11

Върнете се в началото Go down

angry Re: Ваксина "Троянски кон"

Писане by Ray Чет 28 Апр 2011, 22:02

Онзи ден бяхме с майка ми в Кауфланд и си избирахме консерви риба тон и тя ми каза да си избирам сега, докато не са спрели напълно вноса от Япония. Аз й казах, че то няма лошо нищо, че се е разлял токсичен боклук в океана, рибата Тон ще стане просто Кило Тон и ще изхрани цял японски народ. Тя се посмя и каза, че и без това казвали, че радиацията била полезна.
Това нещо с тези ваксини е нещо подобно-аз ще ти сложа в храната нещо си, ти няма да знаеш какво е и уж има за цел да те предпази, но ако те разболее ти няма да можеш да ме обвиниш в това, че съм те разболял с цел... Както някога се е зародил СПИН-а и за една от версиите, че това е умишлено разработена зараза с цел да елиминира хомосексуалистите... да, ама не, не само те са се заразили...
Започвам да се повтарям в постовете си, че сравнявам реални събития с филми, но от една страна това ми е част от обучението-да гледам филми, а от друга-приликите са твърде очеизвадни. В случая филма е " Зараза". И не само той, но той е най-известен от подобните.
Не, не съм съгласна и все по-често започвам да се замислям да си садя домати на село в двора, за да знам, че са токсично и генно-чисти. Ако не, на терасата.
Някой случайно да му е направило впечатление колко без мнение останахме през последните 2-3 години? Ако има анкета " за или против сте 2012та да се очисти земята", то аз съм "за", независимо дали съм от тези, които са очистените, мога да платя тая малка цена за връщането на свободата на... нещо си, каквото и да е...

Последната промяна е направена от Ray на Сря 26 Юни 2013, 17:29; мнението е било променяно общо 1 път
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Ваксина "Троянски кон" Pollba1021 / 10021 / 100Ваксина "Троянски кон" Pollba11

Писане by Deo Чет 05 Май 2011, 09:56

Бихте ли имунизирали собствените си деца? А "задължителните" имунизации съблюдавате ли? Ваксина "Троянски кон" 2615604751
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Ваксина "Троянски кон" Pollba1033 / 10033 / 100Ваксина "Троянски кон" Pollba11

Писане by Ice_Princess Пет 06 Май 2011, 10:07

Определено бих си имунизирала децата така, както са имунизирали и мен навремето.
Не знам дали знаете историята на ваксината - името и идва от "вака", което значи "крава". Открита е по време на болест, която е покосявала наред, улиците са били засипани с трупове. Токава са забелязали, че само доячките на крави не се засягат от болестта, защото, благодарение на специални микроорганизми, са развили имунитет. Тогава е разработена и първата ваксина, която е спасила живота на стотици.
На практика ваксините представляват почти убити вируси или болестни микроорганизми, които биват убити от организма и предпазват от заразяване с болестта в бъдеще. Глупаво е да се смята, че те са безполезни, камо ли вредни, защото те спасяват човешки животи.
И ако някой твърди, че е нарушение на правата му да бъде спасен, на същата логика, веднъж заразен с болестта, трябва да си стои вкъщи и да чака да умре без лекарска помощ, защото с ясно съзнание е заявил, че животът му за него не си заслужава неудобството от няколко изнжекции!
Ice_Princess
Ice_Princess
Неактивна
Неактивна

Зодия : Leo
Female
Общ рейтинг :
Ваксина "Троянски кон" Pollba100 / 1000 / 100Ваксина "Троянски кон" Pollba11

Писане by Lagrima de Oro Нед 08 Май 2011, 15:42

И при ваксините, както и при повечето неща в живота "дозата прави отровата". Ваксинациите предвидени в имунизационния календар са задължителни за мен, защото предпазват от наистина страшни и много труднолечими болести. Но свръх-зомбираните хипохондрик-маниаци, които се боцкат по 3-4 пъти годишно срещу грип или пият антибиотик след първото кихване-простете ме, но не сте наред! Човечеството е преживяло досега през всякакви пандемии и катаклизми, благодарение на собствения си имунитет. Вместо да се опитваме да се предпазваме от несъществуващи или индуцирани заплахи, по-добре да дадем възможност на собствената ни имунна система. Тя е достатъчно сложен и изтънчен апарат, еволюирал милиони години, точно, за да ни предпазва, когато имаме нужда. Уви, масовия свободен достъп до всевъзможни ваксини и антибиотици утежнява проблема, но нали и фармацевтичнтите гиганти трябва да ядат... какво да се чудим. А ваксина в храната - поредната американска недомислица, целяща да покаже, че видиш ли, толко' сме развити, та чак с изкуственосинтезираната ни модифицирана царевица ще се предпазим от всичко. Аз съм твърдо против прекаленото застраховане от всичко, хората ги е страх да боледуват или да поемат разумни рискове, които могат да са даже здравословни. И определено не искам някой да ми прави услуга, слагайки в и без друго изкуствената ми храна и ваксини. Мерси! Имам още правото си на избор и наложено благоденствие не ми трябва.
Lagrima de Oro
Lagrima de Oro
Ценен кадър
Ценен кадър

Зодия : Gemini
Female
Общ рейтинг :
Ваксина "Троянски кон" Pollba101 / 1001 / 100Ваксина "Троянски кон" Pollba11

Писане by Ray Сря 11 Май 2011, 05:31

Deo написа:
Бихте ли имунизирали собствените си деца? А "задължителните" имунизации съблюдавате ли?  Ваксина "Троянски кон" 2615604751
Не, никога не бих ги имунизирала за нещо, което не съм сигурна, че  не е така.
Ако имах, щях да наблюдавам " задължителните", но само с проверен лекар, на който мога да имам пълно доверие. Общо взето става нещо " Мисия невъзможна" за нас, бъдещите и настоящите майки. Ваксина "Троянски кон" 334500838
Ray
Ray
Почетен мембър
Почетен мембър

Зодия : Cancer
Female
Общ рейтинг :
Ваксина "Троянски кон" Pollba1021 / 10021 / 100Ваксина "Троянски кон" Pollba11

Писане by Sponsored content

Sponsored content