XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xzone logo

Здравейте Приятели!

Добре дошли в общността XZONE® MINDHUNTERS™ : Ловци н@ мисли.

Ние, екипът на XZONE®, Ви приветстваме при нас и се надяваме, че тук ще преоткриете силата на думите и ще прекарате безброй незабравими безценни приятни и ползотворни мигове на лов з@ мисли & съзнания™.

Малък жокер

Тук събираме, развиваме, изграждаме, съхраняваме и заразяваме с усмивки, позитивизъм и настроение. Уловете силата на човешката мисъл с думи!

Пуснете ме да вляза!!!

Вече член на Общността XZONE®?

Потребител:

Парола:

Запомни ме?

Забравих си паролата. Помощ?!

Все още не си се присъединил към XZONE®?

Докосни се до необятния творчески свят на Ловците н@ мисли, където единственото ограничение е твоето въобръжение!

• Леснo!
  • Бързo!
  • И Достъпно!
  • Искаме твоето мнение! То има значение!

Не чакай повече, а се присъедини към нас и стани част от великия проект на екипа на XZONE® TEAM!

Регистрирай се сега!

Сподели и препоръчай тази тема!

XZONE® T.O.S.: Общи Правила Кой-Какво-Кога-Къде & Защо е XZONE®?..

N.B! Споделете и препоръчайте свободно настоящата тема в социалните мрежи =>>> INFO

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент.

Go down

06112008

Писане 

Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. Empty Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент.

Ето, че 40 години след идеята на Мартин Лутър Кинг - мечтата му се реализира.

Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. Zx350_576936

В американската изборна нощ и победителят Барак Обама, и победеният Джон Маккейн се зарекоха да работят заедно за по-доброто бъдеще на Америка. Двамата опоненти показаха, че избори могат да се печелят и губят с достойнство.
Речта на Обама, броени секунди след обявяването на резултатите беше някак различна, напрегната:

Има ли още някой, който се съмнява, че Америка е страната, в която всичко е възможно; някой, който все още се съмнява, че мечтите на нашите деди са живи, който все още се съмнява в силата на нашата демокрация? Тази вечер получихте вашия отговор...
Пътят пред нас е дълъг. Изкачването ще е стръмно. Може и да не успеем да достигнем целта за една година или за един мандат, но аз никога не съм бил толкова убеден, че ще я постигнем. Ще има връщания назад и фалстартове, мнозина няма да са съгласни с всяко мое решение или с моята политика като президент, а както знаем правителството не може да реши всички проблеми. Но аз винаги ще съм откровен с вас и ще ви слушам...
На тези, които ни гледат тази нощ отвъд нашите брегове, от парламенти и дворци, на тези които стоят край радио приемниците в забравени кътчета на света ще кажа – нашите истории може и да са отделни, но ние делим обща съдба. Идва нова ера на американско лидерство. Към тези, които искат да разпокъсат света – ще ви победим! Към тези, които искат мир и сигурност – ще ви подкрепим!
Към всички онези, които се чудеха дали факелът на Америка все още грее така ярко – тази нощ още веднъж показахме, че истинската сила на нашата нация не идва от мощта на оръжията или размера на нашето богатство, а от трайността на нашите идеали: демокрация, свобода, възможности и непоклатима вяра.
Защото в това е истинският гений на Америка – че може да се променя. Нашият съюз може да се променя. Това, което вече сме постигнали ни дава надежда за това, което можем да постигнем утре...
Към хората, чиято подкрепа тепърва трябва да спечеля - може да не съм получил вашия глас, но слушам гласовете ви, имам нужда от подкрепата ви. Аз ще бъда вашия президент.

Така или иначе аз лично предвиждам, че на Барак ще му е доста трудничко. Не че нещо реално зависи от него де. И това като че ли става вече съвсем ясно за почти всички. Колко изкуствена и куха е политическата институция. Часове след като бяха обявени изборните резултати, след първоначалната еуфория на инвеститорите, предприемачите по света, след обагрянето на борсовите индекси за кратко в зелено, нивата отново бързо се сринаха и пламнаха в червено. Това, уважаеми зрители, само по себе си говори за сериозността в степента на заболяването на действащата в момента монетарна икономическа система (справка в ТАЗИ ТЕМА). Аз не я подкрепям. Нещо наистина радикално грандиозно трябва да се случи, за да се промени статуктвото. Иначе предизборната надпревара бе просто едно вечерно фиаско на стойност над 850 млн. долара! А пък постоянно парадират, че виждате ли, дълга на САЩ вече е чупи всички рекорди, но хайде, защо да не добавят още близо милиард number one към поробването на следващите поколения. Така де - трябва да има приемственост.

Последната промяна е направена от Deo на Чет 06 Ное 2008, 11:02; мнението е било променяно общо 5 пъти
Deo
Deo
Xz©ne™ CE®
Xz©ne™ CE®

Male
Общ рейтинг :
Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. Pollba1033 / 10033 / 100Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. Pollba11

Върнете се в началото Go down

Share this post on: reddit

Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. :: Comments

Black_rose

Писане Чет 06 Ное 2008, 16:09 by Black_rose

Dessie написа: Ай честито, следващия път - жена, може и аз, няма проблем, ще се освободя за тогава.

Започваш вече капманията гледам....така, така, навреме трябва, че ей сега ще дойде време за избори пак, та да си с едни гърди напред пред опонента lol! Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. 539540 Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. 360673

Честита победа на Барак.....дано не Обами нещата, макар че няма да му е много лесно, след като иде след изтърБУШения Буш...... Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. 834274

Dessie

Писане Чет 06 Ное 2008, 14:05 by Dessie

Много интересно, добре че си сложил малко данни, нямаше да си направя труда да ги гледам, но са любопитни good_posting Ай честито, следващия път - жена, може и аз, няма проблем, ще се освободя за тогава.

Deo

Писане Чет 06 Ное 2008, 06:52 by Deo

Малко статистически данни, без които не можете да минете biggrinnТемата е отворена за коментари и мнения good news

Последната промяна е направена от Deo на Сря 12 Юни 2013, 23:17; мнението е било променяно общо 1 път

Deo

Писане Чет 06 Ное 2008, 06:45 by Deo

Из партито на демократите в Лансинг
Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. Zx350_576692

Победата на Барак Обама е голяма стъпка
напред за чернокожото население на САЩ.
"Нюзуик" нарече Обама "сбъднатата мечта
на Мартин Лутър Кинг".
Барак Обама е официално първият чернокож U.S. президент. Zx350_576695

Последната промяна е направена от Deo на Чет 06 Ное 2008, 07:39; мнението е било променяно общо 1 път

Писане  by Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите